Libnet.ro
UNICEF

19:30

Misterul crimei de pe un camp din Iasi. Surpriza de proportii la identificarea victimei: era ruda cu unul dintre suspecti

Adevărul Adevărul,
Misterul crimei de pe un camp din Iasi. Surpriza de proportii la identificarea victimei: era ruda cu unul dintre suspecti

Procurorii ieseni au identificat-o pe femeia care a fost gasita moarta, vineri, 3 ianuarie, pe un camp din Iasi. Doi barbati sunt acuzati ca au violat-o si ucis-o, dupa care i-au abandonat trupul. continuă pe Adevărul

Misterul crimei de pe un camp din Iasi. Detalii nestiute despre unul din suspecti

Procurorii ieseni au identificat-o pe femeia care a fost gasita moarta, vineri, 3 ianuarie, pe un camp din Iasi. Doi barbati sunt acuzati ca au violat-o si ucis-o, dupa care i-au abandonat trupul.

Misterul crimei din Dalas. Ancheta de amploare la Iasi dupa ce o femeie a fost gasita dezbracata pe un camp

Anchetatorii ieseni nu au aflat inca identitatea femeii care a fost gasita moarta vineri, 3 ianuarie 2020, pe un camp din Iasi. Ei banuiesc ca ar putea fi vorba de o femeie casatorita, deoarece aceasta avea la deget o verigheta.

O femeie dezbracata si plina de sange a fost gasita moarta pe un camp din Iasi. Cine a facut macabra descoperire

O ieseanca a facut, vineri, o descoperire macabra in Iasi, dupa ce a vazut corpul unei femei decedate pe un camp din apropierea unui cartier iesean. Femeia era dezbracata si plina de sange.

Primarul din Iasi vrea sa interzica folosirea petardelor in oras: Vor fi amenzi drastice pentru cei care le vor vinde

Primarul din Iasi, Mihai Chirica, a anuntat vineri ca vrea sa interzica folosirea si comercializarea petardelor in oras si ca va cere Consiliului Local sa aprobe o hotarare in acest sens. El afirma ca proiectul prevede amenzi drastice pentru cei care vand sau folosesc petarde.

Jane Doe de la Iasi. Ancheta-maraton a crimei de pe camp, deslusita: doi suspecti retinuti, victima nu este identificata

Doi barbati din Iasi sunt suspectati de omor in cazul femeii gasita fara suflare, vineri, 3 ianuarie, pe un camp din oras. Unul dintre ei a fost retinut pentru 24 de ore in cursul serii de duminica, 5 ianuarie, iar al doilea a fost internat la Institutul de Psihiatrie Socola din Iasi.

Autorul crimei ingrozitoare din Targu-Jiu, din noaptea de Revelion, a fost arestat preventiv

Un barbat a fost arestat preventiv in urma crimei ingrozitoare petrecute in Piata Centrala din Targu-Jiu, cu o zi inainte de noaptea de Revelion.

Descoperire macabra. Fostul contabil al Episcopiei Husilor, gasit spanzurat in locuinta sa din Iasi

Fostul contabil de la Episcopia Husilor, Marius Catalin Genes, s-a spazurat ieri, in locuinta sa, din municipiul Iasi. Trupul neinsufletit a fost descoperit ieri de un apropiat, care a sunat la 112.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )