Libnet.ro
UNICEF

19:00

MISTERUL din cel mai faimos portret din SUA a lasat o lume intreaga fara cuvinte

Antena3 Antena3,
MISTERUL din cel mai faimos portret din SUA a lasat o lume intreaga fara cuvinte

Iata dovada ca editarea fotografiilor nu este nimic nou, scrie Daily Mail. Potretul este vechi de 150 de ani, iar Presedintelui SUA, Abraham Lincoln apare mandru ca un erou american. Numai ca nu este chiar asa cum. continuă pe Antena3

Fara Ibrahimovici, dar cu Messi, Neymar si Falcao: FIFA a anuntat nominalizarile pentru cel mai frumos gol din 2012 (VIDEO)

Nominalizarile FIFA din acest an pentru Trofeul Puskas - Cel mai frumos gol din 2012 au lasat un gust amar iubitorilor de fotbal. Si asta pentru ca reusita suedezului Zlatan Ibrahimovici din meciul cu Anglia.

Cel mai rapid supercomputer din lume, Titan, se afla in SUA. Proiectul a costat 100 milioane de dolari

Proiectul Titan al laboratoarelor Oak Ridge National Laboratory, din statul american Tennessee, a fost desemnat cel mai rapid supercalculator din lume. Investitia s-a ridicat la 100 milioane de dolari, relateaza.

Analistii financiari bancari: Estimam un curs mediu in decembrie de 4,55 lei/euro si o crestere medie de 0,5%. Cel mai rau scenariu indica un curs de 4,7 lei/euro si o usoara recesiune, de -0,1%

Estimam un curs mediu in decembrie de 4,55 lei/euro si o crestere medie de 0,5%. Cel mai rau scenariu indica un curs de 4,7 lei/euro si o usoara recesiune, de -0,1%, a declarat vineri Eugen Sinca, presedintele in exercitiu al Asociatiei Analistilor Financiari Bancari din Romania, care reuneste circa 80 de economisti sefi din banci si analisti financiari. Pentru 2013, cursul mediu estimat prin sondajul facut in randurile acelorasi analisti ramane la 4,55, cel mai rau scenariu indicand o depreciere de pana la 4,9 lei/euro si o crestere economica medie de 1,2%, a mai adaugat Sinca.

Raed Arafat: Noua Lege a sanatatii ar putea intra in dezbaterea Parlamentului cel mai devreme in februarie. Bugetul Sanatatii in 2013, probabil mult sub media europeana

Noua Lege a sanatatii ar putea intra in dezbaterea Parlamentului cel mai devreme in februarie-martie 2013, acum fiind discutata cu expertii europeni, a declarat ministrul Sanatatii, Raed Arafat, in emisiunea Dupa 20 de ani difuzata duminica de PRO TV, transmite Mediafax. Arafat a mai declarat ca bugetul Sanatatii in 2013 va fi avizat de noul Parlament, discutiile recente indicand ca va fi aproximativ egal cu cel din 2012, finantarea din PIB pentru sistemul sanitar ramanand mult sub media UE.

Raed Arafat: Noua Lege a sanatatii ar putea intra in dezbaterea Parlamentului cel mai devreme in februarie

Noua Lege a sanatatii ar putea intra in dezbaterea Parlamentului cel mai devreme in februarie-martie 2013, proiectul fiind discutat in prezent cu expertii europeni, a declarat ministrul Sanatatii, Raed.

Arafat: Noua Lege a sanatatii ar putea intra in dezbaterea Parlament cel mai devreme in februarie

Noua Lege a sanatatii ar putea intra in dezbaterea Parlamentului cel mai devreme in februarie - martie, anul viitor, a declarat ministrul Sanatatii, Raed Arafat, intr-o emisiune televizata.

Raed Arafat: Noua Lege a sanatatii ar putea intra in dezbatere in Parlament cel mai ...

Noua Lege a sanatatii ar putea intra in dezbaterea Parlamentului cel mai devreme in februarie-martie 2013, acum fiind discutata cu expertii europeni, a declarat ministrul Sanatatii, Raed Arafat, in emisiunea Dupa 20 de ani, difuzata duminica de PRO TV, interviu preluat de mediafax. Acum legea se discuta cu expertul UE, pe anumite aspecte. Pe noi ne intereseaza sfaturi pe reforma asigurarilor, a spitalelor, ca structura. As zice ca legea este inca in constructie si in lucru. Domnul Cepoi .

Cel mai spectaculos bordel din lume va costa 15 milioane de euro si va fi inaugurat la Viena, in 2014

Doi oameni de afaceri au proiectat cel mai mare bordel din lume, pe care vor sa-l inaugureze chiar la inceputul lui 2014. Pentru aceasta uriasa casa a prostituatelor, cei doi vor sa investeasca peste 15 milioane.

F1 Sebastian Vettel, cel mai rapid in a doua sesiune de antrenamente libere pentru MP al Statelor Unite

Pilotul german Sebastian Vettel Red Bull-Renault), campionul mondial en titre, a reusit cel mai bun timp din a doua sesiune de antrenamente libere dinaintea Marelui Premiu de Formula 1 al Statelor Unite, etapa a 19-a si penultima a Campionatului Mondial, care va avea loc duminica, pe Circuitul Americilor din Austin Texas), relateaza Agerpres.

Channing Tatum, cel mai sexy barbat al planetei, in rol de Piti

Channing Tatum, cel mai sexy barbat al planetei, a?a cum poate nu l-ai mai vazut niciodata: in rol de.

ştiri din Cultura

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )