Libnet.ro
UNICEF

05:15

Misterului ANULUI din Romania, REZOLVAT! A fost GASIT SCHELETUL, in Focsani! Acum totul are SENS

B1 B1,
Misterului ANULUI din Romania, REZOLVAT! A fost GASIT SCHELETUL, in Focsani! Acum totul are SENS

Descoperire macabra in Focsani. Muncitorii care lucrau la decopertarea unei strazi din oras au gasit in pamant un schelet. Craniul acestuia este gaurit, semn ce indica folosirea unei arme de. continuă pe B1

Trupul unui barbat din Pitesti a fost gasit de mama sa infipt in parbrizul unei masini parcate in fata blocului

Corpul inert al unui barbat de 34 de ani a fost gasit in dimineata zilei de luni, 6 mai, proiectat in parbrizul unei masini parcate in spatele unui bloc din Pitesti.

Tragedie in Botosani! Un adolescent de 17 ani si-a pus capat zilelor. A fost gasit spanzurat de un copac

Un tanar de 17 ani a fost gasit spanzurat de un copac in comuna Tudora din Botosani. Acesta a fost gasit de un localnic care a chemat imediat autoritatile. Constantin a decis sa-si puna capat.

Politistii sunt in alerta! Un geamantan suspect a fost gasit in Gara CFR Barlad

Un geamantan suspect a fosr gasit pe un peron din Gara CFR Barlad. Politistii din Barlad au fost sesizati printr-un apel la 112 de existenta geamantanului. Autoritatile au ajuns la fata.

Venezuela: 2.000 de persoane arestate de la inceputul anului din motive politice (ONG)

Peste 2. 000 de persoane au fost arestate in Venezuela de la inceputul anului din motive politice, cei mai multi in timpul manifestatiilor impotriva presedintelui Nicolas Maduro, a anuntat marti Foro Penal, un ONG care militeaza pentru apararea drepturilor detinutilor politici, relateaza AFP.

PSD, mesaj catre tinerii din Romania: Calea spre prima voastra casa nu a fost niciodata mai usoara!

Tineri din Romania, calea spre prima voastra casa nu a fost niciodata mai usoara, sustine PSD. Platiti doar 5% avans din creditul imobiliar pentru a achizitiona locuinta. Programul este finantat cu.

Locul sfant din Romania in care nu a mai intrat nimeni de 34 de ani

In acest loc sfant din Romania nu a mai intrat nimeni de trei decenii. Este vorba despre sinagoga din cartierul timisorean Fabric, construita in perioada 1897-1899, si care a fost inchisa in anul 1985 pe.

Orasul din Romania in care strazile sunt spalate, chiar daca afara ploua cu galeata

Autoritatile dintr-un oras din Romania au dat dovada de exces de zel si s-au apucat sa spele strazile, desi afara ploua cu galeata. Cu trei zile inaintea summit-ului de la Sibiu, autoritatile sunt in alerta maxima. E mobilizare generala pe strazi, dar unele gesturi sfideaza ridicolul. Pana si strazile au parte de un tratament special, [] .

Justitia din Romania, motiv de ingrijorare pentru Franta: ce spun sursele

Cu mai putin de 48 de ore inainte de summitul informal al Uniunii Europene de la Sibiu, surse de la Palatul Elysee au confirmat ingrijorarea Frantei pentru starea deplorabila a justitiei de la noi. Joi, va avea loc la Sibiu summitul informal al Uniunii Europene. in acel context, va fi prezent si presedintele Frantei, Emmanuel [] .

Franta, ingrijorata de repetatele derapaje de la respectarea statului de drept din Romania: Stim cu exactitate care sunt prerogativele presedintelui si limitele care ii sunt impuse de Constitutie (Europa Libera, surse)

Franta remarca cu ingrijorare, repetatele derapaje de la respectarea statului de drept din Romania dar stie cu exactitate care sunt prerogativele presedintelui Romaniei si . ) limitele care ii sunt impuse de Constitutie, scrie Europa Libera, care citeaza surse autorizate de la Palatul Elysee.

INIMA lui JEAN PALER A CEDAT! Tragedie pe SCENA TEATRULUI din Romania!

Lumea teatrului din Romania, zguduita de o veste trista! Marele actor Jean Paler a lesinat pe strada din cauza problemelor de sanatate. Chiar el a vorbit despre problemele la inima care par ca nu-i mai dau.

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )