Libnet.ro
UNICEF

05:00

Misu Negritoiu, ASF: Afacerea cu daunele morale pe RCA se apropie de business-ul cu retrocedari

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Misu Negritoiu, ASF: Afacerea cu daunele morale pe RCA se apropie de business-ul cu retrocedari

Fondul de Protectie a Victimelor Strazii FPVS) aproape si-a terminat resursele, in contextul in care despagubirile solicitate pentru vatamari corporale pe RCA au crescut foarte mult. Cei de la FPVS mi-au dat de inteles ca acest gen de despagubiri se. continuă pe Wall-Street Ro

Misu Negritoiu, ASF: Astra Asigurari, un mar stricat care costa 1,4 mil. lei

Pana la cinci investitori sunt interesati de preluarea Astra Asigurari, dintre care niciunul nu este prezent pe piata romaneasca de profil, dar situatia treneaza din cauza unei chestiuni de pret, a declarat presedintele ASF, Misu Negritoiu,.

VIDEO Misu Negritoiu: Daca Astra Asigurari intra in faliment, va trebui sa cheltuim cea mai mare parte din rezervele de 900 milioane de lei de la Fondul de Garantare

Daca planul de administrare speciala de la Astra Asigurari nu reuseste, nu avem alta posibilitate de interventie decat declararea falimentului. Avem 900 milioane lei la Fondul de Garantare si va trebui sa cheltuim cea mai mare parte din acest rezerve daca Astra intra in faliment, a declarat marti Misu Negritoiu, presedintele ASF. Drept urmare, autoritatea a propus un proiect de lege privind redresarea si rezolutia asiguratorilor care ar permite ASF sa initieze mecanisme de prevenire a falimentului, precum vanzarea activelor, totala sau partiala, catre o entitate viabila, in termeni comerciali, sau transferarea activelor sanatoase catre o entitate-punte special creata, cu durata limitata. Presedintele ASF se asteapta ca acest proiect de lege sa fie adoptat cel mai tarziu la sfarsitul acestui an.

Misu Negritoiu: Pana la finele anului vom avea o radiografie completa a pietei de asigurari

Misu Negritoiu, presedinte in cadrul Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), a declarat ca institutia va extinde odata cu a doua parte a anului testele de stres efectuate si pentru restul de companii din piata de asigurari, dupa ce se va incheia.

Misu Negritoiu: Personalul ASF s-a redus cu 143 de salariati fata de martie 2014

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a trecut in ultimul an printr-un amplu proces de transformare organizationala, care a vizat asezarea institutiei pe baze functionale compatibile cu standardele europene in domeniu, precum si reducerea.

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )