Libnet.ro
UNICEF

05:15

Misu Negritoiu va fi audiat, din nou, in Parlament

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Misu Negritoiu va fi audiat, din nou, in Parlament

Presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) Misu Negritoiu este programat sa fie audiat, astazi, in sedinta comuna cu Comisia pentru buget, finante si banci din Camera Deputatilor, respectiv Comisia economica, industrii si servicii si Comisia pentru buget, finante, activitate bancara si piata de capital din Senat. continuă pe Ziarul Bursa

Misu Negritoiu va fi audiat, din nou, in Parlament

Presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) Misu Negritoiu este programat sa fie audiat, astazi, in sedinta comuna cu Comisia pentru buget, finante si banci din Camera Deputatilor, respectiv Comisia economica, industrii si servicii si Comisia pentru buget, finante, activitate bancara si piata de capital din Senat.

Seful Senatului il ataca din nou pe presedintele Iohannis: Si-a asumat riscul major al incalcarii Constitutiei, deoarece se apropie momentul cand va avea de dat niste raspunsuri privind obtinerea unor spatii imobiliare in Sibiu cu acte false

Seful Senatului si copresedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, sustine ca presedintele Klaus Iohannis a incalcat Constitutia, obtinand spatii imobiliare in Sibiu cu acte false. Totodata, el il acuza pe seful statului ca este intr-o evidenta campanie electorala.

Aviz in Comisiile din Parlament pentru demiterea lui Misu Negritoiu: Seful ASF ar urma sa primeasca 8 salarii compensatorii, adica peste 100.000 de euro

Misu Negritoiu are zilele numarate la conducerea Autoritatii de Supraveghere Financiara. Comisiile reunite din Senat si Camera Deputatilor au votat, luni, in unanimitate, revocarea sa din.

Misu Negritoiu nu s-a prezentat la audierile din comisiile parlamentare, trimitandu-le parlamentarilor o scrisoare. Acestia au demarat procedura de demitere a sefului ASF

Seful ASF urma sa fie audiat luni incepand cu ora 13 in comisiile de specialitate din Parlament, insa in locul prezentei sale fizice, Misu Negritoiu a trimis o scrisoare. ASF este o autoritate administrativa autonoma, independenta si autofinantata, limitele controlului exercitat de Parlament in aceea ce priveste numirea si revocarea conducerii acesteia fiind expres si fara echivoc limitate, precizeaza Misu Negritoiu in scrisoarea adresata Parlamentului. Pe cale de consecinta, revocarea unui membru al conducerii ASF nu este legal posibila, atat timp cat acesta continua sa indeplineasca conditiile care au stat la baza numirii sale, arata Negritoiu in scrisoarea trimisa luni. Vezi in articol un scurt CV al sefului ASF.

UPDATE. Parlamentarii incep procedura pentru demiterea lui Misu Negritoiu. Presedintele ASF sustine ca revocarea sa este ilegala

Comisiile parlamentare reunite, economica si buget-finante au fost convocate, luni, pentru audierea conducerii Autoritatii de Supraveghere Financiara. E a treia audiere in ultimele trei saptamani pe tema primelor RCA, transmite Radio Romania Actualitati. Parlamentarii au decis sa inceapa procedura pentru demiterea lui Misu Negritoiu.

Adevarul Live, ora 10.00: Misu Negritoiu, seful ASF, vorbeste despre razboiul pe piata RCA, scumpirea politelor si ce solutii mai sunt pentru soferi

Misu Negritoiu, presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), va vorbi la Adevarul Live, incepand cu ora 10. 00, despre criza asigurarilor RCA, despre cresterea tarifelor si ce solutii se mai pot gasi, dar si despre presiunea resimtita din toate partile de a demisiona de la sefia institutiei.

Guvernatorul BNR cere din nou bancilor sa renunte la tupeu si la aroganta

Guvernatorul Bancii Nationala a Romaniei BNR) Mugur Isarescu a cerut, din nou, ieri, bancilor, sa renunte la tupeu si la aroganta si sa fie mai apropiate de clienti si de angajati.

Misu Negritoiu este chemat luni din nou in fata comisiilor de specialitate din Parlament pe tema primelor RCA

Comisiile parlamentare reunite, economica si buget-finante au fost convocate, luni, pentru audierea conducerii Autoritatii de Supraveghere Financiara. E a treia audiere in ultimele trei saptamani pe tema primelor RCA, transmite Radio Romania Actualitati.

Pedro Sanchez va candida din nou la sefia soclialistilor spanioli

Fostul sef la Partidului Socialist din Spania, Pedro Sanchez, a anuntat duminica seara ca va incerca sa se intoarca in fruntea socialistilor spanioli si ca si-ar dori o apropiere de formatiunea de stanga Podemos, transmite AFP, preluata de Agerpres.

Justitia germana se confrunta din nou cu cazul copiilor-hoti din Romania

La Berlin a inceput vineri cel de-al treilea proces din cadrul celei mai mari actiuni a fortelor de ordine europene, indreptate impotriva furtului de buzunare organizat. Leonard C. 37 de ani) si Cristina T. 35 de ani), acuzatii din procesul care a inceput in capitala Germaniei, ar fi trimis la furat minori, precum si propriii copii. Parintii de origine roma, provenind din Iasi, si-ar fi instigat copiii la furt si i-ar fi controlat zilnic, prin telefon, recurgand la somatii continue si amenintari, dupa cum se mentioneaza in rechizitoriul procuraturii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )