Libnet.ro
UNICEF

00:07

Miting PSD-ALDE. Mesajul unui lider ALDE: Sambata vom milita pentru o tara ca afara, fara binom si fara abuzuri

Adevărul Adevărul,
Miting PSD-ALDE. Mesajul unui lider ALDE: Sambata vom milita pentru o tara ca afara, fara binom si fara abuzuri

Vicepresedintele ALDE Andrei Gerea a declarat, vineri, ca va participa la mitingul PSD din 9 iunie pentru a milita pentru o tara ca afara, fara binom si fara abuzuri, in care drepturile romanilor sa fie respectate de toate institutiile statului, inclusiv institutiile de forta. continuă pe Adevărul

Tariceanu, despre miting: Vom milita pentru eliminarea statului paralel, pentru o justitie corecta si independenta

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, spune ca prin mitingul de sambata seara din Piata Victoriei se face un nou pas in lupta cu abuzurile si cu sistemului opresiv format in Romania sub atenta su.

Tariceanu: Sambata, in Piata Victoriei, vom milita pentru eliminarea statului paralel, pentru o justitie corecta si independenta. Trebuie sa ne facem auziti!

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, spune ca prin mitingul de sambata seara din Piata Victoriei se face un nou pas in lupta cu abuzurile si cu sistemului opresiv format in Romania sub atenta supraveghere a binomului SRI DNA si ii cheama pe oameni in strada. Este vremea ca si vocea noastra sa se faca auzita, nu doar a celor care protejeaza institutiile de forta, a scrisTariceanu pe Facebook.

Tariceanu: Smbata, n Piata Victoriei, vom milita pentru eliminarea statului paralel, pentru o justitie corecta si independenta. Trebuie sa ne facem auziti!

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, spune ca prin mitingul de sambata seara din Piata Victoriei se face un nou pas in lupta cu abuzurile si cu sistemului opresiv format in Romania sub atenta supraveghere a binomului SRI DNA si ii cheama pe oameni in strada, potrivit News. ro. Este vremea ca si vocea noastra sa se faca auzita, nu doar a celor care protejeaza institutiile de forta, procuratura si aplauda spectacolul catuselor. Este momentul sa aratam ca suntem puternici si ca lupta impotriva statului paralel are o sustinere semnificativa in randul romanilor, scrie Tariceanu pe Facebook, el distribuind pagina creata de ALDE pentru mitingul PSD de sambata seara.

Dragnea, lovit de nesupunerea unui lider local. Presedintele PSD Suceva a anuntat ca nu vine la mitingul de sambata

Nu tot liderii locali ai PSD au raspuns afirmativ la chemarea lui Liviu Dragnea privind mitingul de sambata la care acestia vor sa aduca sute de mii de oameni. Liderul Organizatiei Municipale a PSD Suceava,.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )