Libnet.ro
UNICEF

19:30

Tariceanu, despre miting: Vom milita pentru eliminarea statului paralel, pentru o justitie corecta si independenta

Antena3 Antena3,
Tariceanu, despre miting: Vom milita pentru eliminarea statului paralel, pentru o justitie corecta si independenta

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, spune ca prin mitingul de sambata seara din Piata Victoriei se face un nou pas in lupta cu abuzurile si cu sistemului opresiv format in Romania sub atenta su. continuă pe Antena3

Tariceanu cheama oamenii la mitingul PSD: Vom milita pentru eliminarea statului paralel!

Calin Popescu Tariceanu i-a chemat din nou in strada pe oameni pentru a lupta cu abuzurile si cu sistemului opresiv format in Romania sub atenta supraveghere a binomului SRI DNA. Este vremea ca si.

Tariceanu: Smbata, n Piata Victoriei, vom milita pentru eliminarea statului paralel, pentru o justitie corecta si independenta. Trebuie sa ne facem auziti!

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, spune ca prin mitingul de sambata seara din Piata Victoriei se face un nou pas in lupta cu abuzurile si cu sistemului opresiv format in Romania sub atenta supraveghere a binomului SRI DNA si ii cheama pe oameni in strada, potrivit News. ro. Este vremea ca si vocea noastra sa se faca auzita, nu doar a celor care protejeaza institutiile de forta, procuratura si aplauda spectacolul catuselor. Este momentul sa aratam ca suntem puternici si ca lupta impotriva statului paralel are o sustinere semnificativa in randul romanilor, scrie Tariceanu pe Facebook, el distribuind pagina creata de ALDE pentru mitingul PSD de sambata seara.

Tariceanu: Sambata, in Piata Victoriei, vom milita pentru eliminarea statului paralel, pentru o justitie corecta si independenta. Trebuie sa ne facem auziti!

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, spune ca prin mitingul de sambata seara din Piata Victoriei se face un nou pas in lupta cu abuzurile si cu sistemului opresiv format in Romania sub atenta supraveghere a binomului SRI DNA si ii cheama pe oameni in strada. Este vremea ca si vocea noastra sa se faca auzita, nu doar a celor care protejeaza institutiile de forta, a scrisTariceanu pe Facebook.

Miting PSD-ALDE. Mesajul unui lider ALDE: Sambata vom milita pentru o tara ca afara, fara binom si fara abuzuri

Vicepresedintele ALDE Andrei Gerea a declarat, vineri, ca va participa la mitingul PSD din 9 iunie pentru a milita pentru o tara ca afara, fara binom si fara abuzuri, in care drepturile romanilor sa fie respectate de toate institutiile statului, inclusiv institutiile de forta.

Mitingul PSD pe Google: ce cauta romnii despre miting, PSD si Dragnea (Playtech)

Pe 4 iunie, Liviu Dragnea a anuntat un miting PSD in Bucuresti pentru 9 iunie. in mai putin de-o saptamana, interesul pentru subiect a explodat, dar are si cateva nuante surprinzatoare, relateazaPlaytech.

Politic show: Fake news-ul zilei, la Antena 3: Klaus Iohannis are dosar la DNA; Trecutul lui Dragnea; PSD si rezist ies in strada in aceeasi zi pentru apararea statului de drept

Tariceanu: Incitarile la nerespectarea deciziilor CCR inseamna contestarea democratiei Atacurile la adresa Curtii Constitutionale sunt lucruri grave, nu confuzia care se incearca a fi creata, si anume ca legile justitiei sau. Marian Vanghelie: Ponta facea lista cu arestarile A fost primar al sectorului 5 timp de patru mandate, iar cea mai inalta functie politica a fost cea de vicepresedinte al PSD. Este vorba de Marian Vanghelie, cel care, o.

Tariceanu, despre demersul CCR: inseamna ca situatia este grava

Calin Popescu Tariceanu a vorbit, miercuri, despre obligativitatea respectarii unei decizii constitutionale. Presedintele ALDE spune ca o contestare a hotararii CCR ridica o problema fundamentala a.

FMI a recomandat Romniei sa clarifice potentialele schimbari la Pilonul II de pensii pentru eliminarea incertitudinii si sa evalueze durabilitatea sistemului de pensii

Fondul Monetar International FMI) a recomandat Romaniei sa clarifice potentialele modificari asupra pilonului II de pensii pentru inlaturarea incertitudinii asociate si sa evalueze durabilitatea sistemului de pensii, continuand sa se asigure ca obiectivele sale de protectie sociala sunt indeplinite, se arata intr-un raport publicat miercuri de expertii FMI. Bugetul pe 2018 include cresteri de pensii si salarii, cu un impact estimat la 2% din PIB, masuri costisitoare si care pun presiune pe finantele publice, spun directorii FMI.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2512 seconds )