Libnet.ro
UNICEF

16:16

Mitingul PSD din 9 iunie. Cate ore va tine si cine va suporta costurile deplasarii

Adevărul Adevărul,
Mitingul PSD din 9 iunie. Cate ore va tine si cine va suporta costurile deplasarii

Secretarul general al PSD, Marian Neacsu, a declarat luni, cu privire la mitingul care va avea loc sambata seara in Bucuresti, ca organizatiile judetene vor suporta costurile, iar acolo unde organizatiile nu vor avea suficient buget, atunci cheltuielile vor fi suportate de la centru. Mai mult, Neacsu a precizat ca cel mai probabil mitingul va dura aproximativ o ora si jumatate. continuă pe Adevărul

Atitudinea ALDE fata de mitingul PSD din 9 iunie. Calin Popescu-Tariceanu a facut anuntul

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a anuntat, duminica, ca membrii ALDE vor participa la mitingul organizat de PSD. Da, participam pentru ca mitingul PSD, cu toate ca s-a spus ca e un miting de.

Cine va suporta CHELTUIELILE cu MITINGUL PSD? Anuntul PARTIDULUI de guvernamant

Secretarul general al PSD, Marian Neacsu, a facut lumina in cazul costurilor mitingului PSD impotriva abuzurilor din justitie. Acesta a declarat ca organizatiile judetene vor suporta costurile, iar acolo.

Oamenii chemati la mitingul PSD au primit instructiuni ce trebuie sa faca. Ficare judet va avea pancarde. Ca sa fie clar, protestul incepe la 20.00 (opt seara) (FOTO)

Social-democratii au stabilit, dupa mai bine de un an in care au tot amenintat, ca vor organiza un miting in Bucuresti, pe 9 iunie. Desi au anuntat initial un milion de oameni, PSD-istii si-au mai.

Viorica Dancila va fi prezenta la mitingul PSD, unde sunt asteptate sute de mii de persoane

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca va fi prezenta la mitingul ce va fi organizat de PSD sambata in Bucuresti. Sigur ca voi fi prezenta la miting pentru ca sunt membru PSD, sunt presedinte.

Victor Ponta, despre mitingul PSD: Nu vor veni cetateni nemultumiti ci bieti bugetari luati cu forta de baronii locali sub amenintarea ca isi vor pierde locurile de munca

Fostul premier Victor Ponta critica in termeni duri decizia PSD de a organiza un miting in Bucuresti in care sa se protesteaza imporiva abuzurilor care au avut loc in justitie. Acesta arata ca.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )