Libnet.ro
UNICEF

14:15

Viorica Dancila va fi prezenta la mitingul PSD, unde sunt asteptate sute de mii de persoane

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila va fi prezenta la mitingul PSD, unde sunt asteptate sute de mii de persoane

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca va fi prezenta la mitingul ce va fi organizat de PSD sambata in Bucuresti. Sigur ca voi fi prezenta la miting pentru ca sunt membru PSD, sunt presedinte. continuă pe Antena3

Viorica Dancila, mesaj despre importanta educatiei, de 1 iunie: Generatiile urmatoare sunt cea mai valoroasa resursa a societatii

Premierul Viorica Dancila a transmis vineri un mesaj de Ziua copilului, precizand ca educatia este unul dintre cele mai importante cadouri pe care le putem face celor mici. Astazi, sarbatorim.

Atitudinea ALDE fata de mitingul PSD din 9 iunie. Calin Popescu-Tariceanu a facut anuntul

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a anuntat, duminica, ca membrii ALDE vor participa la mitingul organizat de PSD. Da, participam pentru ca mitingul PSD, cu toate ca s-a spus ca e un miting de.

Viorica Dancila, ANUNT IMPORTANT despre Pilonul II de pensii

Viorica Dancila le-a spus, luni, jurnalistilor ca nu exista un proiect privind Pilonul II de pensii si prin urmare sa uite de acest lucru. Nu avem un proiect cu Pilonul II, uitati de acest lucru. Nu se va.

Viorica Dancila, despre Pilonul II de pensii: Uitati acest lucru

Premierul Viorica Dancila a facut luni o scurta declaratie legata de Pilonul II de pensii private, afirmand ca nu are proiectul care ar modifica legea.

Viorica Dancila, mesaj de 1 iunie: Este datoria noastra sa ne asiguram ca generatiile urmatoare se dezvolta in armonie si in siguranta

Viorica Dancila a transmis un mesaj de 1 iunie. Premierul a spus ca este de datoria adultilor sa se asigure ca urmatoarele generatii vor creste in armonie si siguranta. Astazi, sarbatorim.

Mitingul din 9 iunie este impotriva abuzurilor

Premierul Viorica Dancila a declarat, astazi, la finalul sedintei Comitetului Executiv National CExN) al PSD, ca mitingul pe care il vor organiza social-democratii sambata nu este pentru sustinere sa, deoarece premierul are sustinere in Parlament, ci este impotriva abuzurilor.

Mitingul PSD din 9 iunie. Cate ore va tine si cine va suporta costurile deplasarii

Secretarul general al PSD, Marian Neacsu, a declarat luni, cu privire la mitingul care va avea loc sambata seara in Bucuresti, ca organizatiile judetene vor suporta costurile, iar acolo unde organizatiile nu vor avea suficient buget, atunci cheltuielile vor fi suportate de la centru. Mai mult, Neacsu a precizat ca cel mai probabil mitingul va dura aproximativ o ora si jumatate.

ZIUA COPILULUI. Anuntul facut de premierul Viorica Dancila de ZIUA COPILULUI

ZIUA COPILULUI Copiii sunt cea mai valoroasa resursa a societatii si este datoria adultilor sa se asigure ca generatiile urmatoare se dezvolta in armonie si in siguranta, afirma premierul Viorica.

Oamenii chemati la mitingul PSD au primit instructiuni ce trebuie sa faca. Ficare judet va avea pancarde. Ca sa fie clar, protestul incepe la 20.00 (opt seara) (FOTO)

Social-democratii au stabilit, dupa mai bine de un an in care au tot amenintat, ca vor organiza un miting in Bucuresti, pe 9 iunie. Desi au anuntat initial un milion de oameni, PSD-istii si-au mai.

Cine va suporta CHELTUIELILE cu MITINGUL PSD? Anuntul PARTIDULUI de guvernamant

Secretarul general al PSD, Marian Neacsu, a facut lumina in cazul costurilor mitingului PSD impotriva abuzurilor din justitie. Acesta a declarat ca organizatiile judetene vor suporta costurile, iar acolo.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2521 seconds )