Libnet.ro
UNICEF

18:15

Mitingul PSD pe Google: ce cauta romnii despre miting, PSD si Dragnea (Playtech)

Hotnews Hotnews,
 Mitingul PSD pe Google: ce cauta romnii despre miting, PSD si Dragnea (Playtech)

Pe 4 iunie, Liviu Dragnea a anuntat un miting PSD in Bucuresti pentru 9 iunie. in mai putin de-o saptamana, interesul pentru subiect a explodat, dar are si cateva nuante surprinzatoare, relateazaPlaytech. continuă pe Hotnews

Mitingul PSD pe Google: ce cauta romanii despre miting, PSD si Dragnea

Pe 4 iunie, Liviu Dragnea a anuntat un miting PSD in Bucuresti pentru 9 iunie. in mai putin de-o saptamana, interesul pentru subiect a explodat, dar are si cateva nuante surprinzatoare. Liviu Dragnea, presedinte PSD si presedinte al Camerei Deputatilor,a anuntat pe 4 iunie organizarea la Bucuresti, pe 9 iunie, de la ora 20, a [].

Iohannis, despre mitingul PSD: intr-o democratie, un miting de protest nu poate fi asociat cu puterea. Au toate resursele pentru a repara ce nu merge

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit marti despre mitingul pe care PSD a anuntat ca il va organiza pe 9 iunie impotriva abuzurilor si pentru respectarea statului de drept. Acesta a declart ca in nicio democratie un miting de protest nu poate fi asociat cu puterea, PSD avand in acest moment Parlamentul, Guvernul si toate resursele pentru a rezolva orice problema.

Sondaj: Ce cred romanii despre mitingul PSD

Sociologul Marius Pieleanu a prezentat, in exclusivitate la Antena 3, rezultatele unui sondaj privind mitingul PSD programat pentru sambata in Capitala. La intrebarea Este o idee buna organizarea unui miting.

Liviu Dragnea, despre mitingul PSD: Se incearca sa se infiltreze tot felul de indivizi, sa spuna ca au fost platiti, amenintati

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus, miercuri, referitor la mitingul PSD, ca mai multi indivizi incearca sa sa se inflitreze si sa spuna ca au fost platiti. Ce vreau sa transmit tuturor.

Mitingul PSD, in semi-intuneric. Curentul taiat la o cladire din Piata Victoriei, chiar in timpul protestului

Proclamat drept miting impotriva abuzurilor, in conditiile in care exista o putere subterana care paraziteaza deciziile importante, mitingul PSD, programat pentru sambata, de la ora 20,00, in Piata Victoriei s-ar putea derula in semi-intuneric, daca una dintre cele mai cladiri din zona va fi cufundata in bezna.

PAUL STANESCU s-a dezlantuit! Declaratii INCENDIARE despre mitingul PSD: Nici pe vremea lui STALIN nu s-au intamplat asemenea lucruri

Vicepremierul Paul Stanescu a declarat miercuri, la Constanta, referitor la mitingul PSD ce va fi organizat pe 9 iunie, la Bucuresti, ca trebuie sa se auda si vocea celor care sustin democratia, mentionand.

MAREA SURPRIZA inainte de mitingul PSD! ULUITOR ce a decis Tudorel Toader in legatura cu prezenta sa la eveniment

Intrebat daca va participa la mitingul PSD din Capitala, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a raspduns ca nu se va afla in Bucuresti sambata seara. El a declarat ca la mitingul organizat de PSD.

Profesor din Bacau: incearca sa ne racoleze pentru mitingul PSD. Ne-au lasat invitatie scrisa pe tabla

Un profesor de la un liceu din Bacau a povestit cum el si colegii sai au fost invitati chiar in scoala sa ia parte la mitingul PSD. in cursul zilei de joi, 7 iunie, undeva in jurul orei 12, in pauza de.

CFR inchiriaza trenuri cu destinatia Bucuresti, in aceeasi zi cu mitingul PSD. Compania nu spune cine a contractat si platit garniturile

Compania nationala de transport feroviar CFR Calatori a inchiriat pentru sambata trei perechi de trenuri cu destinatia Bucuresti, in aceeasi zi in care in Capitala are loc mitingul PSD impotriva abuzurilor, scrie Mediafax. Compania nu a precizat cine a platit pentru ele.

Mitingul PSD blocheaza centrul Bucurestiului. Restrictiile de trafic anuntate de Brigada Rutiera pentru evenimentele de smbata din Capitala

Mitingul PSD de sambata blocheaza Bucurestiul de la Casa Presei pana in Piata Romana, Brigada Rutiera anuntand restrictii de trafic incepand cu o ora 14. Nu sunt insa singurele, accesul auto fiind restrictionat si in alte zone din cauza altori manifestari autorizate de Primaria Capitalei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )