Libnet.ro
UNICEF

12:15

Scenariul 4 in criza coronavirus. Ce inseamna si ce masuri ar putea fi luate in Romania

Playtech Playtech,
Scenariul 4 in criza coronavirus. Ce inseamna si ce masuri ar putea fi luate in Romania

In prezent, Romania este in Scenariul al treilea, care este valabil intre 100 si 2. 001 infectari. Recent, medicul Alexandru Rafila a declarat ca aceasta crestere vertiginoasa a cazurilor ne apropie de Scenariul 4. Ce inseamna si ce masuri ar putea fi luate? Scenariul 4. Ce inseamna si ce masuri ar putea fi luate in Romania . continuă pe Playtech

Criza coronavirus, la final in spitalul din Petrosani. Angajatii testati pozitiv s-au vindecat

Criza coronavirus se apropie de final in Spitalul de Urgenta din Petrosani. Angajatii testati pozitiv pana in prezent s-au vindecat, iar Neurologia va fi redeschisa.

OCTAVIAN BADESCU, DESPRE MASURILE LUATE IN CRIZA CORONAVIRUS: Exista un pericol real sa iesim din aceasta criza mai saraci si mai putin liberi

Interviu cu Octavian Badescu, fondator Freedom Group) * Asistam la un interventionism al carui cost nu are nimic de-a face cu logica economica* Este posibil ca, sub pretextul &171;coronavirus &187;, sa asistam la cel mai agresiv atac din ultimele decenii al politicului, care reprezinta statul, la adresa mediului privat si a pietei libere * Este foarte important ca mediul privat sa puna, in paralel, presiune catre stat pentru reducerea cheltuielilor sale, ceea ce nu se poate face fara o regandire a atributiilor acestuia Reporter:Credeti ca masurile inaintate pana acum de autoritati sunt suficiente pentru a ajuta economia, in ansamblu, sa treaca peste aceasta perioada, sau va fi nevoie de mai mult, cum de altfel a anuntat Guvernul ca este gata sa faca?.

Masuri drastice luate in India. Cetatenii neascultatori, batuti cu bete de bambus

India a luat masuri speciale pentru a evita raspandirea coronavirusului si a impus carantina vreme de cel putin trei saptamani.

VIDEO INTERVIU Omul de afaceri, Dragos Petrescu, patron din industria HoReCa: Ce se intampla cu angajatii restaurantelor in criza coronavirus

Sunt peste 320. 000 de oameni in industria restaurantelor si hotelurilor din Romania, iar cei mai multi dintre ei sunt acasa. Cel mai important lucru in aceasta perioada - antreprenorii sa isi tina angajatii aproape, spune Dragos Petrescu, proprietar al grupului City Grill si secretar general al patronatului HORA, din industria ospitalitatii. Ce trebuie sa stie proprietarii de restaurante in aceasta perioada.

SPECIALISTII ANTICIPEAZA: Criza coronavirus va schimba pe termen lung economia globala

Castigatori din situatia actuala: societatile de e-commerce, furnizorii de streaming video, operatorii de transport aerian privat, aplicatiile de teleconferinta Desi pandemia de coronavirus a generat o cadere libera a pietelor bursiere si a unor industrii, multe firme - precum cele cu operatiuni online, spre exemplu - par sa fie castigatorii acestei situatii de criza mondiala.

CRIZA CORONAVIRUS G20 se angajeaza sa injecteze cinci trilioane de dolari in economia gobala

Liderii tarilor G20 cele mai dezvoltate din lume) au declarat ieri, dupa o videoconferinta, ca injecteaza peste cinci trilioane de dolari in economia mondiala, in contextul pandemiei de coronavirus, subliniind: Actiunea colectiva G20 isi va amplifica impactul, va asigura coerenta si va valorifica sinergiile. Amploarea si domeniul de aplicare a acestui raspuns va pune din nou pe picioare economia globala si va stabili o baza puternica pentru protectia locurilor de munca si reluarea cresterii economice. Rugam ministrii nostri de finante si guvernantorii bancilor centrale sa se coordoneze in mod regulat pentru dezvoltarea unui plan de actiune G20, ca raspuns la COVID-19 si sa lucreze strans cu organizatiile internationale ca sa ofere rapid asistenta financiara internationala adecvata.

Spitalele infrunta criza coronavirus cu ajutorul donatiilor. Suma importanta virata de o fabrica din Deva

Spitalul Judetean de Urgenta din Deva a primit sprijin important pentru a face fata nevoilor create de pandemia de coronavirus.

Coronavirus: Arctic doneaza spitalelor din Romania 50 de masini de spalat si 25 de frigidere

Arctic, compania de electrocasnice din Romania, doneaza pentru spitalele din Romania si pentru cadrele medicale din prima linie 50 de masini de spalat rufe cu uscator si 25 de frigidere Arctic, se arata intr-un comunicat de presa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )