Libnet.ro
UNICEF

15:00

Mitul celui mai rapid internet din lume se clatina. Romania coboara in clasamentul conexiunilor

Adevărul Adevărul,
Mitul celui mai rapid internet din lume se clatina. Romania coboara in clasamentul conexiunilor

Uniunea Internationala de Telecomunicatii a publicat ultimul sau raport privind internetul la nivel mondial. Surprinzator, Romania e pe locul 22 la internetul de mare viteza. Alte clasamente plaseaza tara noastra in top 10. continuă pe Adevărul

Angela Merkel, pentru a zecea oara cea mai puternica femeie din lume

Cancelarul german Angela Merkel ramane pentru al cincilea an consecutiv cea mai puternica femeie din lume, devansand-o pe Hillary Clinton, candidata la Casa Alba, si pe Melinda Gates, recunoscuta pentru activitatea sa filantropica, aceasta fiind a zecea oara cand Merkel se afla in capul acestei liste, potrivit Forbes.

Tesla construieste cea mai mare fabrica din lume, in desertul Nevada

Tesla a inceput constructia celei mai mari fabrici din lume, in desertul Nevada, cu o suprafata de 3 milioane de metri patrati, care va costa 5 miliarde de dolari. O filmare cu drona ne arata doar un sfert din fabrica care va produce baterii electrice.

Cele mai bune telefoane 4G: Dispozitivele care ofera cel mai rapid internet mobil

Cele mai bune telefoane 4G de pe piata va pot oferi viteze de net exceptionale, beneficiind in acelasi timp de specificatii foarte bune. Conectivitatea 4G a devenit in ziua de astazi obligatorie pentru orice smartphone de top, fiind folosita de producatori pentru popularizarea dispozitivelor cele mai noi. in Romania, primii care au introdus vitezele 4G [] Cele mai bune telefoane 4G: Dispozitivele care ofera cel mai rapid internet mobil Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Top Forbes: Cine sunt cele mai puternice femei din lume

Cancelarul Angela Merkel a ajuns pentru a 10-a oara in fruntea clasamentului anual al celor mai puternice 100 de femei din lume, realizat de revista FORBES.

Top 5 carti ale lui George Soros, cel mai cunoscut speculator din lume

George Soros, cunoscut si ca omul care a spart banca Angliei, nu este tocmai un personaj indragit, strategiile si opiniile acestuia adesea generand controverse. Totusi, ar fi o greseala sa nu incercam sa invatam ceva de la cei cu care nu.

Mecca va avea cel mai mare hotel din lume: Abraj Kudai

Mii de camere, 12 turnuri si 70 de restaurante, plus heliporturi si un centru de conventii imens reprezinta planul pentru Abraj Kudai, un complex din Mecca, Arabia Saudita, care va deveni astfel cel mai mare hotel din lume, in ceea ce priveste numarul camerelor, si care se va deschide in 2017.

ANFP a lansat editia a VIII-a a Competitiei celor mai bune practici din administratia publica

Agentia Nationala a Functionarilor Publici ANFP) a deschis inscrierea in cea de-a VIII-a editie a Competitiei celor mai bune practici din administratia publica din Romania, competitie care se adreseaza tuturor institutiilor si autoritatilor publice si care are drept scop identificarea, evidentierea si diseminarea practicilor administrative inovative si eficiente.

Unul dintre cele mai eficiente servicii din sistemul medical romanesc risca sa devina istorie

Una dintre cele mai eficiente initiative din domeniul medical risca sa devina istorie, din cauza neintelegerilor.

Romania, primele semne de iesire din topul european al saraciei: Centrul tarii nu mai figureaza pe lista celor mai sarace zone din Uniunea Europeana

Romania apare cu cinci regiuni in topul celor mai sarace 20 de zone din UE la nivelul anului 2013, potrivit celui mai recent raport Eurostat privind nivelul de trai din cele 28 de state membre, informeaza.

Romania face un pas spre iesirea din topul european al saraciei: Centrul tarii nu mai figureaza pe lista celor mai sarace zone din Uniunea Europeana

Romania apare cu cinci regiuni in topul celor mai sarace 20 de zone din UE la nivelul anului 2013, potrivit celui mai recent raport Eurostat privind nivelul de trai din cele 28 de state membre, informeaza.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )