Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mecca va avea cel mai mare hotel din lume: Abraj Kudai

Adevărul Adevărul,
Mecca va avea cel mai mare hotel din lume: Abraj Kudai

Mii de camere, 12 turnuri si 70 de restaurante, plus heliporturi si un centru de conventii imens reprezinta planul pentru Abraj Kudai, un complex din Mecca, Arabia Saudita, care va deveni astfel cel mai mare hotel din lume, in ceea ce priveste numarul camerelor, si care se va deschide in 2017. continuă pe Adevărul

Bagdadul ramane cel mai periculos oras din lume. Vezi care e cel mai riscant oras din Europa

Bagdadul este cel mai periculos oras din lume la capitolul risc terorist, Parisul si Belfastul fiind cele mai riscante orase din Europa, potrivit unui clasament realizat de Verisk Maplecroft, informeaza publicatia.

Tesla construieste cea mai mare fabrica din lume, in desertul Nevada

Tesla a inceput constructia celei mai mari fabrici din lume, in desertul Nevada, cu o suprafata de 3 milioane de metri patrati, care va costa 5 miliarde de dolari. O filmare cu drona ne arata doar un sfert din fabrica care va produce baterii electrice.

Migratia in Marea Britanie, la cel mai mare nivel din ultimii 20 de ani

Migratia neta a crescut in 2014 pentru al doilea an consecutiv, la cel mai inalt nivel din ultimele doua decenii, in pofida tintei noului Guvern Cameron de a o reduce semnificativ, a anuntat joi Oficiul britanic de statistica, in timp ce premierul se.

Cel mai mare magazin Disney a fost deschis in Shanghai

Cel mai mare magazin Disney, de 860 metri patrati, a fost deschis miercuri in Shanghai si se alatura celorlalte 340 de locatii pe care Disney le are in intreaga lume. Anul viitor, compania intentioneaza sa.

Cel mai mare pelerinaj catolic din Europa de Est

Sute de mii de oameni au venit la cel mai mare pelerinaj catolic de Rusalii, la Sumuleu Ciuc. Mai exact, 150. 000 de oameni au venit pentru pelerinaj. Multi dintre ei au venit dotati cu umbrele, paturi si sunt.

Lectiile lui Casanova despre dragoste si sex: tehnici de seductie care functioneaza perfect si astazi, inspirate de cel mai mare amant din istorie

Giacomo Casanova, cel mai mare seducator al tuturor timpurilor, ar fi facut dragoste cu 132 de femei in timpul celor 73 de ani de viata. Nu-l interesa numarul relatiilor amoroase, ci vanatoarea in sine si modul in care femeile puteau fi convinse sa-i cedeze. La aproape 300 de ani de la moartea aventurierului italian, tehnicile sale de seductie sunt mai actuale ca niciodata, in opinia unui psiholog.

VIDEO Cele mai scumpe medicamente din lume au intrat in Romania. Negocierile secrete purtate de Guvernul Romaniei

Cele mai scumpe medicamente din lume, care vindeca hepatita C, au intrat pe piata din Romania la preturi de catalog astronomice: peste 50. 400 de Euro pentru un singur pacient. Acelasi medicament costa 790 de Euro/pacient in Egipt si 6750 de Euro/pacient in Brazilia. Neoficial, demnitarii romani promit ca vor obtine reduceri consistente de pret. Ieri, premierul Victor Ponta s-a laudat cu eforturile guvernului sau in aceasta directie. Dar foloseste Guvernul Romaniei toate instrumentele existente pentru a-si maximiza pozitia in negocierile secrete cu gigantii farma? In realitate, lucrurile nu sunt ceea ce par.

Cinci dintre cele mai mari banci din lume risca amenzi cumulate de peste 5 miliarde de dolari si acuzatii penale din cauza manipularii valutelor

Cinci dintre cele mai mari banci din lume, JPMorgan, Citigroup, Barclays, Royal Bank of Scotland si UBS, vor putea primi, miercuri, amenzi cumulate de peste 5 milioane de dolari, intr-un acord cu autoritatile.

Migratia in Marea Britanie a atins cel mai inalt nivel din ultimii 20 de ani

Migratia neta a crescut in 2014 pentru al doilea an consecutiv, la cel mai inalt nivel din ultimele doua decenii, in pofida tintei noului Guvern Cameron de a o reduce semnificativ, a anuntat joi Oficiul britanic.

Scena SOCANTA in cel mai nou episod din GAME OF THRONES. Cum se apara actrita Sophie Turner

Cel mai recent episod din serialul Game of Thrones creeaza valva printre fani si starneste critici tot mai acide pe retelele de socializare. in replica, autorul seriei, George Martin, le ia apararea producatorilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )