Libnet.ro
UNICEF

22:45

MMPS: Guvernul deconteaza firmelor 41,5% din salariul angajatilor in somaj tehnic, care revin la munca

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MMPS: Guvernul deconteaza firmelor 41,5% din salariul angajatilor in somaj tehnic, care revin la munca

Guvernul va deconta angajatorilor, pe o perioada de trei luni, 41,5% din salariul brut lunar al fiecarui lucrator caruia i se reactiveaza contractul de munca suspendat anterior, se precizeaza intr-un comunicat al Ministerul Muncii si Protectiei Sociale MMPS), conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

G.M. Guvernul va sustine o parte din salariul celor care isi reiau activitatea

Guvernul va acoperi aproximativ 41,5% din salariul brut al angajatilor ce isi reiau activitatea de la 1 iunie, a anuntat, ieri, Violeta Alexandru, ministrul Muncii si Protectiei Sociale, in cadrul videoconferintei VorbIMM despre: restartarea si flexibilizarea fortei de munca.

45% din salariul de baza, timp de trei luni, pentru cei care revin la munca, din somaj tehnic. Cum poti beneficia de acesti bani

Guvernul plateste 45% din salariul de baza, timp de trei luni, pentru cei care revin la munca, din somaj tehnic.

Guvernul anunta primele masuri active - 41,5% din salariul de baza la revenirea din somaj tehnic

Guvernul a anuntat primele masurile active pentru perioada urmatoare, printre care 41,5 % din salariul de baza la revenirea din somaj tehnic si sprijin pentru angajarea persoanelor de peste 50 de ani, tinerilor si a romanilor reveniti in tara dupa pierderea locurilor de munca din strainatate.

Guvernul acopera 41,5% din salariul de baza pentru o parte dintre angajati. Ce trebuie sa stie angajatorii

Primele masuri active adoptate de Guvern: 41,5% din salariul de baza la revenirea din somaj tehnic si sprijin pentru angajarea persoanelor de peste 50 de ani, tinerilor si a cetatenilor romani reveniti in tara dupa pierderea locurilor de munca din strainatate, se arata intr-un anunt al Ministerului Muncii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )