Libnet.ro
UNICEF

11:45

Guvernul acopera 41,5% din salariul de baza pentru o parte dintre angajati. Ce trebuie sa stie angajatorii

Hotnews Hotnews,
 Guvernul acopera 41,5% din salariul de baza pentru o parte dintre angajati. Ce trebuie sa stie angajatorii

Primele masuri active adoptate de Guvern: 41,5% din salariul de baza la revenirea din somaj tehnic si sprijin pentru angajarea persoanelor de peste 50 de ani, tinerilor si a cetatenilor romani reveniti in tara dupa pierderea locurilor de munca din strainatate, se arata intr-un anunt al Ministerului Muncii. continuă pe Hotnews

MMPS: Guvernul deconteaza firmelor 41,5% din salariul angajatilor in somaj tehnic, care revin la munca

Guvernul va deconta angajatorilor, pe o perioada de trei luni, 41,5% din salariul brut lunar al fiecarui lucrator caruia i se reactiveaza contractul de munca suspendat anterior, se precizeaza intr-un comunicat al Ministerul Muncii si Protectiei Sociale MMPS), conform Agerpres.

45% din salariul de baza, timp de trei luni, pentru cei care revin la munca, din somaj tehnic. Cum poti beneficia de acesti bani

Guvernul plateste 45% din salariul de baza, timp de trei luni, pentru cei care revin la munca, din somaj tehnic.

G.M. Guvernul va sustine o parte din salariul celor care isi reiau activitatea

Guvernul va acoperi aproximativ 41,5% din salariul brut al angajatilor ce isi reiau activitatea de la 1 iunie, a anuntat, ieri, Violeta Alexandru, ministrul Muncii si Protectiei Sociale, in cadrul videoconferintei VorbIMM despre: restartarea si flexibilizarea fortei de munca.

Guvernul anunta primele masuri active - 41,5% din salariul de baza la revenirea din somaj tehnic

Guvernul a anuntat primele masurile active pentru perioada urmatoare, printre care 41,5 % din salariul de baza la revenirea din somaj tehnic si sprijin pentru angajarea persoanelor de peste 50 de ani, tinerilor si a romanilor reveniti in tara dupa pierderea locurilor de munca din strainatate.

Cat deconteaza statul pentru carantina celor care revin in tara din zonele cu focare de coronavirus Noi categorii de beneficiari UPDATE

Guvernul va aloca 600 de milioane de lei pentru acoperirea cheltuielilor de carantina din aceasta perioada pentru persoanele care au revenit in tara din zonele cu focare de coronavirus, de la debutul pandemiei. Conform unei Hotarari de Guvern adoptate miercuri, au fost incluse noi categorii de beneficiari pentru care statul va deconta cheltuielile de carantina.

Procurorul Horatiu Radu, reales din partea Romaniei pentru un nou mandat in Comitetul european pentru prevenirea torturii

Procurorul Horatiu Radu a fost ales, din partea Romaniei, pentru un nou mandat in Comitetul European pentru prevenirea torturii si a pedepselor sau tratamentelor inumana sau degradante. Cu aceasta ocazie a fost.

Noi violente in Hong Kong, din cauza legislatiei pentru securitate nationala propuse de Beijing. Politia a facut scut in jurul Consiliului Legislativ si a dispersat multimea cu gaze lacrimogene si sute de arestari (VIDEO)

Politia din Hong Kong a folost gaze lacrimogene pentru a dispersa protestarii adunati in inima hubului financiar global, miercuri, si a arestat in jur de 240 de persoane, in conditiile in care manifestatiile.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )