Libnet.ro
UNICEF

09:45

MMSC: Minim 20% din fondurile europene trebuie folosite pentru actiuni relevante climatic

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MMSC: Minim 20% din fondurile europene trebuie folosite pentru actiuni relevante climatic

Strategia operationala si planul national de actiune care se pregatesc in acest an trebuie sa ofere instrumente de actiune realista, supla, precisa si eficienta si trebuie sa permita accesarea cu succes a fondurilor europene 2014-2020, din care minim 20% sa fie folosite in proiecte si actiuni relevante climatic, a declarat ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu. continuă pe Ziarul Bursa

Comisia Europeana leaga MCV de fondurile europene

Pentru prima oara de la lansarea Mecanismului de Cooperare si Verificare MCV) privind reforma justitiei si combaterea coruptiei, raportul Comisiei Europene face legatura explicita intre progresele realizate in atingerea obiectivelor MCV si fondurile europene pe care Romania le poate primi in cadrul Politicii de Coeziune a UE.

Regiunea Bucuresti-Ilfov a absorbit aproape jumatate din fondurile POR

Regiunea Bucuresti-Ilfov a absorbit aproximativ jumatate din fondurile alocate prin Programul Operational Regional POR) in perioada 2007-2013. Reprezentantii Agentiei de Dezvoltare Regionala Bucuresti-Ilfov ADRBI) au precizat, ieri, intr-o conferinta, ca valoarea totala a rambursarilor Comisiei Europene este de circa 759 milioane de lei in ianuarie 2015, in timp ce valoarea totala a alocarilor POR este de 1,6 miliarde de lei.

Raiffeisen renunta la 20% din activele considerate riscante, pentru a-si consolida capitalul

Raiffeisen Bank International RBI), a doua mare banca din Europa Centrala si de Est, va renunta la 20% dintre activele considerate riscante pe care le detine, pentru a-si consolida capitalul, arata un comunicat al RBI.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )