Libnet.ro
UNICEF

22:30

Moarte cumplita a unui copil de 9 ani din Cluj gasit in casa plin de lovituri. Mama, principalul suspect

Adevărul Adevărul,
Moarte cumplita a unui copil de 9 ani din Cluj gasit in casa plin de lovituri. Mama, principalul suspect

O femeie in varsta de 40 de ani a sesizat la 112 ca si-a gasit copilul in varsta de noua ani fara suflare in casa, intr-un apartament din cartierul clujean Marasti. continuă pe Adevărul

Mama copilului din Cluj, gasit mort in casa, a fost retinuta

UPDATEMama copilului de 9 ani gasit mort, in noaptea de sambata spre duminica, a fost retinuta de politisti si urmeaza sa fie prezentata magistratilor pentru arestare preventiva. Copilul a fost.

A fost retinuta mama copilului gasit mort intr-o casa din Cluj-Napoca

Un copil de 9 ani a foat gasit mort, in noaptea de sambata spre duminica,intr-o locuinta din Cluj-Na.

DIICOT, captura impresionanta de droguri. Patru tineri din Cluj mergeau cu 10 kilograme de droguri la cel mai mare festival de pe litoral

Patru tineri din Cluj au fost arestati de Tribunalul Prahova. Procurorii DIICOT Ploiesti au gasit asupra lor aproximativ 10 kilograme de droguri, in mare parte canabis. Drogurile era pregatite pentru vanzare,.

Tanar din Vrancea, gasit sub influenta drogurilor la volan. Ce au descoperit autoritatile in masina

Un tanar in varsta de 23 de ani, din municipiul Focsani a fost oprit in trafic, joi seara. Acesta a fost testat cu aparatul Drug test iar rezultatul a fost pozitiv. Totodata, oamenii legii au.

Atac dur al avocatelor familiei Sacarin la adresa procurorului general: Sa mai citeasca putin, sa nu ne jucam cu viata unui copil

Cele trei avocate ale familiei din SUA care a adoptat-o pe Sorina Sacarin au lansat acuzatii dure la adresa procurorului general Bogdan Licu si a Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie. Nu e nevoie sa nenorocesti un copil pentru imagine publica.

Detalii in cazul mortii violente a copilului din Cluj: mama l-a batut pana a murit

Anchetatorii au stabilit ca moartea copilului de noua ani din Cluj-Napoca a fost violenta si a fost provocata de agresiunile suferite, astfel ca mama acestuia a fost retinuta. in acest caz se fac cercetari privind violenta in familie sub forma omorului.

Rasturnare de situatie in cazul copilului omorat in bataie in Cluj. Ce au descoperit politistii in urma cu putin timp

Anchetatorii au stabilit ca moartea copilului de noua ani din Cluj-Napoca a fost violenta si a fost provocata de agresiunile suferite, astfel ca mama acestuia a fost retinuta, scrie Adevarul. in acest caz.

Fabrica veche din Cluj-Napoca transformata intr-o cladire de birouri

Schneider Electric a asigurat solutiile tehnice pentru transformarea fostei fabrici de confectii clujene Flacara in prima cladire din Romania care a obtinut cel mai inalt nivel de evaluare, conform criteriilor standardului international BREEAM: cladirea de birouri Binarium, se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei noastre.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )