Libnet.ro
UNICEF

01:05

Moarte suspecta in Capitala. O tanara de 19 ani, mama a doi copii, a fost gasitamoarta dupa ce ar fi cazut de la etaj

Antena3 Antena3,
Moarte suspecta in Capitala. O tanara de 19 ani, mama a doi copii, a fost gasitamoarta dupa ce ar fi cazut de la etaj

Moarte suspecta in Capitala. O tanara de 19 ani, mama a doi copii, a fost gasitamoartadupace ar fi cazut de la etajul 5 al unui bloc din sectorul 4. Anchetatorii nu exclud varianta unei. continuă pe Antena3

Moarte suspecta in Cluj. Copil de noua ani, gasit fara suflare in casa

Un copil de noua ani a fost gasit mort in casa, sambata noapte, in Cluj. Anchetatorii, ajunsi la fata locului, au descoperit trupul fara viata al minorului plin de rani si.

Cum a fost ridicat de politisti in timpul priveghiului trupul neinsufletit al unui tanar de 19 ani. Adolescentul murise in Franta, in urma unui accident rutier

Tanarul de 19 ani, din localitatea Tudora, judetul Botosani, a murit pe 22 iunie, lovit de o masina pe o autostrada din Franta, fiind repatriat vineri, 5 iulie. Trupul lui a fost ridicat din casa parintilor de politisti si de medici legisti, in timp ce familia se pregatea de inmormantare. Cadavrul a fost dus la Medicina Legala, pentru necropsie.

Tragedie in Buzau. Un sofer de 19 ani a accidentat mortal un biciclist

Un sofer in varsta de 19 ani a acrosat mortal vineri seara pe DN 2B, pe raza localitatii buzoiene Bentu, un biciclist in varsta de 46 de ani, din localitatea Galbinasi. Potrivit Biroului de.

Moarte suspecta la Neversea. Un barbat s-a prabusit langa scena festivalului

Unul dintre participantii la festivalul Neversea care se desfasoara pe plaja Modern din Constanta, un bucurestean de 34 de ani, a murit, duminica seara, fiind gasit in stare de inconstienta, in apropierea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2312 seconds )