Libnet.ro
UNICEF

06:00

Moartea actorului Philip Seymour Hoffman: Politia a gasit 50 de plicuri cu heroina in ...

România Liberă România Liberă,
Moartea actorului Philip Seymour Hoffman: Politia a gasit 50 de plicuri cu heroina in ...

Testele au confirmat, luni seara, faptul ca cele peste 50 de pliculete gasite in apartamentul actorului Philip Seymour Hoffman, decedat duminica, contineau intr-adevar heroina, informeaza Mediafax. Actorul american, unul dintre cei mai respectati din generatia sa, a fost gasit decedat duminica, la varsta de 46 de ani, cu un ac de seringa infipt in bratul stang, in baia apartamentului sau din cartierul newyorkez Greenwich Village. Presa americana afirma ca peste 50 de pliculete, dintre care . continuă pe România Liberă

in casa actorului Philip Seymour Hoffman au fost gasite 50 de pliculete cu heroina

In apartamentul din New York in care a murit, la doar 46 de ani, actorul Philip Seymour Hoffman, laureat al premiului Oscar, au fost gasite nu mai putin de 50 de pliculete cu heroina, conform politiei,.

Broadway-ul isi stinge luminile, miercuri seara, in memoria actorului Philip Seymour Hoffman

Broadway-ul, celebrul cartier al teatrelor din New York, isi va stinge luminile, miercuri seara, pentru a aduce un ultim omagiu actorului Philip Seymour Hoffman, decedat duminica, la varsta de 46 de ani, informeaza AFP, citata de Mediafax .

Politistii au gasit in apartamentul actorului Philip Seymour Hoffman 50 de pliculete cu heroina

Politistii au gasit in apartamentul actorul Philip Seymour Hoffman, care a murit la 46 de ani, 50 de pliculete cu heroina. Actorul a fost gasit mort duminica, in apartamentul sau din New York cu un ac de.

VIDEO Cele mai importante roluri ale actorului Philip Seymour Hoffman

Castigatorul Premiului Oscar pentru cel mai bun actor in 2005, Philip Seymour Hoffman, a fost gasit mort apartamentul sau din New York. Acesta avea 46 de ani, iar cea mai probabila cauza a mortii este o supradoza de droguri.

Philip Seymour Hoffman avea in apartament 70 de pachetele cu heroina si 20 de seringi folosite!

Se pare ca dependenta actorului Philip Seymour Hoffman de heroina era atat de serioasa incat anchetatorii au descoperit in apartamentul sau nu mai putin de 70 de plicuri cu heroina si 20 de seringi care era deja folosite. Philip a fost dat afara din casa de iubita lui, in toamna lui 2013, pentru ca incepuse sa se drogheze de fata cu copiii.

MOARTEA care a socat o lume intreaga. Din ce cauza a murit actorul Philip Seymour Hoffman

Lumea filmului este in stare de soc dupa moartea unuia din cei mai iubiti actori de la Hollywood: Philip Seymour Hoffman, la varsta de numai 46 de ani. Corpul neinsufletit al actorului a fost gasit in locuinta.

MOARTEA care a socat lumea filmului. Din ce cauza a murit actorul Philip Seymour Hoffman

Lumea filmului este in stare de soc dupa moartea unuia din cei mai iubiti actori de la Hollywood: Philip Seymour Hoffman, la varsta de numai 46 de ani. Corpul neinsufletit al actorului a fost gasit in locuinta.

70 de pungi de heroina au fost gasite in apartamentul lui Philip Seymour Hoffman

Noi informatii ies la iveala cu privire la moartea indragitului actor Philip Seymour Hoffman: 70 de pungi cu heroina, dintre care aproximativ 50 nedesfacute, au fost gasite in casa artistului, dupa cum informeaza publicatia New York Daily News.

70 de pliculete de heroina au fost gasite in apartamentul lui Philip Seymour Hoffman

Noi informatii ies la iveala cu privire la moartea indragitului actor Philip Seymour Hoffman: 70 de pliculete cu heroina, dintre care aproximativ 50 nedesfacute, au fost gasite in casa artistului, dupa cum informeaza publicatia New York Daily News.

Tragedie la Hollywood. Actorul Philip Seymour Hoffman, gasit mort in apartamentul sau.

Actorul american Philip Seymour Hoffman a fost gasit mort, duminica, in apartamentul sau din New York, au declarat reprezentanti ai politiei americane pentru Wall Street Journal, informeaza Mediafax. Celebrul actor american avea varsta de 46 de ani. Philip Seymour Hoffman a fost recompensat cu premiul Oscar pentru rolul din Capote in 2006 si a mai fost nominalizat de alte trei ori la categoria cel mai bun actor in rol secundar pentru prestatiile sale din filmele Charlie Wilsons War .

ştiri din Monden

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )