Libnet.ro
UNICEF

10:46

Moartea lui Davide Astori a socat fanii fotbalului. Primele reactii oficiale

România Liberă România Liberă,
Moartea lui Davide Astori a socat fanii fotbalului. Primele reactii oficiale

Prima reactie oficiala despre decesul lui Davide Astori. De ce a murit capitanul Fiorentinei. Antoni. continuă pe România Liberă

Tragedie in fotbal! Capitanul formatiei Fiorentina, Davide Astori, a murit in somn

Capitanul formatiei Fiorentina, Davide Astori, a incetat din viata noaptea trecuta, la Udine, unde se afla cu echipa pentru un meci cu Udinese, din Serie A. Potrivit presei italiene, Astori, care avea 31 de.

Ce a facut Davide Astori cu cateva ore inainte de a muri

Davide Astori, capitanul Fiorentinei, s-a stins din viata in noaptea de sambata spre duminca, intr-o camera de hotel. Cu doar cateva ore inainte de descoperirea socanta, fotbalistul si-a petrecut seara de.

Mesaj emotionant scris de portarului italian Gianluigi Buffon, in memoria lui Davide Astori

Portarul italian Gianluigi Buffon, in varsta de 40 de ani, a transmis o scrisoare emotionanta dupa decesul fotbalistului Davide Astori, precizand ca de obicei nu isi exprima gandurile public, dar a ales sa.

Soc in fotbalul mondial. Capitanul Fiorentinei, Davide Astori, a fost gasit mort in hotel

Fundasul international italian Davide Astori, capitanul echipei Fiorentina, in varsta de 31 de ani, a decedat in noaptea de sambata spre duminica la un hotel din Udine, unde echipa sa urma sa joace duminica.

Davide Astori, capitanul de la Fiorentina, a murit la 31 de ani intr-o camera de hotel

Fundasul italian Davide Astori, capitanul echipei Fiorentina, a fost gasit mort duminica, in camera .

VIDEO Doliu in fotbalul din Italia: Davide Astori (31 de ani, capitanul Fiorentinei) a murit in somn - Toate meciurile de duminica din Serie A, amanate, inclusiv Milan vs Inter

Tragedie in fotbalul din Italia, titreaza Gazzetta dello Sport: Davide Astori, capitanul Fiorentinei, a murit in somn, la doar 31 de ani. Decesul a survenit la Udine, acolo unde formatia Viola se afla pentru disputa cu Udinese din etapa a XVII-a). Prima ipoteza a mortii: stop cardio-respirator. Toate meciurile de duminica din Serie A au fost amanate, inclusiv marele derbi dintre AC Milan si Inter, de pe San Siro. Se actualizeaza.

Vesti TERIBILE: S-a aflat cauza MORTII lui Davide Astori! PROCURORII afirma ca...

Zi neagra pentru fotbalul italian si, mai ales, fanii Fiorentinei, dupa neasteptatul deces al capitanului echipei. Lumea intreaga se intreaba mirata cum a fost posibila o asemenea moarte subita.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )