Libnet.ro
UNICEF

14:00

VIDEO Doliu in fotbalul din Italia: Davide Astori (31 de ani, capitanul Fiorentinei) a murit in somn - Toate meciurile de duminica din Serie A, amanate, inclusiv Milan vs Inter

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Doliu in fotbalul din Italia: Davide Astori (31 de ani, capitanul Fiorentinei) a murit in somn - Toate meciurile de duminica din Serie A, amanate, inclusiv Milan vs Inter

Tragedie in fotbalul din Italia, titreaza Gazzetta dello Sport: Davide Astori, capitanul Fiorentinei, a murit in somn, la doar 31 de ani. Decesul a survenit la Udine, acolo unde formatia Viola se afla pentru disputa cu Udinese din etapa a XVII-a). Prima ipoteza a mortii: stop cardio-respirator. Toate meciurile de duminica din Serie A au fost amanate, inclusiv marele derbi dintre AC Milan si Inter, de pe San Siro. Se actualizeaza. continuă pe Hotnews

Soc in fotbalul mondial. Capitanul Fiorentinei, Davide Astori, a fost gasit mort in hotel

Fundasul international italian Davide Astori, capitanul echipei Fiorentina, in varsta de 31 de ani, a decedat in noaptea de sambata spre duminica la un hotel din Udine, unde echipa sa urma sa joace duminica.

Davide Astori, capitanul de la Fiorentina, a murit la 31 de ani intr-o camera de hotel

Fundasul italian Davide Astori, capitanul echipei Fiorentina, a fost gasit mort duminica, in camera .

Tragedie in fotbal! Capitanul formatiei Fiorentina, Davide Astori, a murit in somn

Capitanul formatiei Fiorentina, Davide Astori, a incetat din viata noaptea trecuta, la Udine, unde se afla cu echipa pentru un meci cu Udinese, din Serie A. Potrivit presei italiene, Astori, care avea 31 de.

Moartea lui Davide Astori a socat fanii fotbalului. Primele reactii oficiale

Prima reactie oficiala despre decesul lui Davide Astori. De ce a murit capitanul Fiorentinei. Antoni.

Ce a facut Davide Astori cu cateva ore inainte de a muri

Davide Astori, capitanul Fiorentinei, s-a stins din viata in noaptea de sambata spre duminca, intr-o camera de hotel. Cu doar cateva ore inainte de descoperirea socanta, fotbalistul si-a petrecut seara de.

Mesaj emotionant scris de portarului italian Gianluigi Buffon, in memoria lui Davide Astori

Portarul italian Gianluigi Buffon, in varsta de 40 de ani, a transmis o scrisoare emotionanta dupa decesul fotbalistului Davide Astori, precizand ca de obicei nu isi exprima gandurile public, dar a ales sa.

Vesti TERIBILE: S-a aflat cauza MORTII lui Davide Astori! PROCURORII afirma ca...

Zi neagra pentru fotbalul italian si, mai ales, fanii Fiorentinei, dupa neasteptatul deces al capitanului echipei. Lumea intreaga se intreaba mirata cum a fost posibila o asemenea moarte subita.

UE castiga de pe urma alegerilor legislative din Italia?

Alegerile de duminica sunt un test in primul rand pentru stabilitatea celei de-a treia economii a zonei euro, pentru sentimentul populist ce predomina acum in Italia dar si pentru valul de euroscepticism ce a fost prezent in Italia inca de la inceputul crizei economice. Situatia actuala este tensionata din cauza unui cumul de evenimente derulate in ultimii 5 ani. Dupa alegerile din 2013, niciunul din principalele partide nu reuseste sa obtina majoritatea, astfel Partidul Democrat este nevoit sa formeze o coalitie si se constituie astfel cabinetul lui Enrico Letta.

S-au deschis urnele in alegerile legislative din Italia. Este asteptata o victorie a aliantei de centru-dreapta, codusa de Silvio Berlusconi

Urnele de vot s-au deschis duminica dimineata in Italia pentru un scrutin legislativ la care este de asteptat o victorie a aliantei de centru-dreapta a fostului premier Silvio Berlusconi, care nu-i va asigura insa si majoritatea parlamentara,.

Doua romance, candidate la alegerile din Italia. Romanii cu cetatenie italiana trebuie sa dea semnalul clar ca exista si in viata politica

Pe 4 martie in Italia vor avea loc alegeri parlamentare si alegeri pentru reinnoirea Consiliilor executive in doua din cele mai importante regiuni ale Peninsulei, Lazio si Lombardia. Printre candidati se numara si cetateni romani cu dubla cetatenie.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )