Libnet.ro
UNICEF

15:00

Moartea lui Diego Maradona putea fi evitata: A cazut si s-a lovit la cap. Daca ar fi fost internat, azi Maradona ar fi in viata

B1 B1,
Moartea lui Diego Maradona putea fi evitata: A cazut si s-a lovit la cap. Daca ar fi fost internat, azi Maradona ar fi in viata

Noi dezvaluiri cutremuratoare despre Diego Maradona au ajuns in spatiul public. Dupa ce infirmiera care il supravegehea a fost acuzata ca a mintit in declaratia procurorilor, avocatul familieia vorbit i. continuă pe B1

CTP, ofensa colosala la adresa lui Diego Maradona, dupa moartea lui. Fanii i-au dat unlike

CTP a scris intr-un articol pentru Republica, intitulat Maradona un geniu cu mingea. Atat, unde a notat cateva lucruri despre perceptia lumii in ceea ce priveste marea stea, lucru aflat chiar si acum in deriva, explicand de ce nu-l poate ierta si iubi. Gazetarul a primit reactii negative de la fanii sai. CTP: Diego .

Au postat pe net imagini cu trupul neinsufletit al lui Diego Maradona, iar acum au primit amenintari cu moartea

Fotografii in care trei persoane apar langa sicriul deschis in care se afla trupul neinsufletit al lui Diego Maradona s-au viralizat pe internet, iar cei care au facut acest gest au primit amenintari cu moartea.

Ce a indraznit sa faca un angajat cu sicriul lui Diego Maradona. Totul inainte de inmormantare

Un angajat al casei funerare unde a fost pregatit Diego Armando Maradona pentru inmormantare a profitat de ocazie si s-a facut o fotografie cu marele fotbalist decedat, in sicriu. De asemenea, angajatul a postat fotografia pe retelele de socializare scandalizand internautii. Un angajat de la pompe funebre s-a fotografiat alaturi de Maradona decedat in sicriu.

Digisport: Ancheta in Argentina, dupa ce Diego Maradona a murit. Infirmiera si-a modificat declaratia! Ce s-a intamplat in ziua decesului

Justitia argentiniana a deschis o ancheta, pentru a determina daca a existat neglijenta in cazul decesului lui Diego Maradona. Parchetul incearca sa afle daca legendarul jucator argentinian a primit ingrijirile necesare, scrie news. ro.

Ancheta in Argentina - A existat neglijenta in cazul mortii lui Diego Maradona?

Justitia argentiniana a deschis o ancheta pentru a determina daca a existat neglijenta in cazul decesului lui Diego Maradona. Parchetul incearca sa afle daca fostul jucator a primit ingrijirile necesare.

Diego Maradona a fost inmormantat alaturi de parintii lui. La priveghiul fostului international argentinian au avut loc accidente violente, in randul fanilor (VIDEO)

Fostul international argentinian Diego Maradona, care a incetat din viata miercuri, la Buenos Aires, a fost inmormantat. La ceremonia de la cimitirul Jardin Bella Vista au fost prezenti familia si apropiatii.

Adio, Diego! Maradona a fost inmormantat in cadrul unei ceremonii restranse, cu doar 30 de persoane

Starul fotbalului argentinian Diego Maradona, care a incetat din viata miercuri, la, a fost inmormantat in cimitirul Jardin Bella Vista din Buenos Aires. La ceremonia finala au fost prezenti aproximativ 30 de persoane - membri ai familiei si apropiati.

Diego Maradona a fost inmormantat La ceremonie au fost prezente aproximativ 30 de persoane

Fostul international argentinian Diego Maradona, care a incetat din viata miercuri, la Buenos Aires, a fost inmormantat. La ceremonia de la cimitirul Jardin Bella Vista au fost prezenti familia starului decedat si apropiatii sai, aproximativ 30 de persoane.

Europa League: Omagiu adus lui Diego Maradona la meciul dintre Napoli si Rijeka

Diego Armando Maradona, care a incetat din viata in urma cu o zi, a fost omagiat joi seara la Napoli, atat la meciul dintre echipa italiana si Rijeka, din Europa League, cat si de fani in afara stadionului.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )