Libnet.ro
UNICEF

14:31

Mobilizare masiva a jandarmilor olteni pentru minivacanta de Sfanta Maria

Adevărul Adevărul,
Mobilizare masiva a jandarmilor olteni pentru minivacanta de Sfanta Maria

Efective importante ale Jandarmeriei Olt vor fi angrenate in mai multe localitati din judet cu prilejul sarbatorii religioase Adormirea Maicii Domnului sau, cum este cunoscuta mai mult, Sfanta Maria Mare. Astfel, jandarmii vor fi prezenti in peste 15 localitati pentru a asigura ordinea publica la numeroasele manifestari cultural-artistice, campenesti si religioase programate a avea loc pe parcursul week-end-ului. continuă pe Adevărul

Cadouri distinse pentru barbati de Sfanta Maria

Barbatii care poarta numele de Marian, Marin, Marinica sau Marinel isi sarbatoresc onomasticele in zilele de 15 august si 9 septembrie, cu ocazia sarbatorilor crestinesti Adormirea Maicii Domnului Sfanta Maria Mare) si Nasterea Maicii Domnului Sfanta Maria Mica). Cu ce fel de daruri ii putem pe cinsti pe cei ce poarta numele Sfintei Maria, aflam din colectia de cadouri barbati Borealy din care este imposibil sa nu gasim cadoul potrivit pentru sarbatoritul din propriul anturaj.

Sfanta Maria 2015. Pe 15 august se celebreaza cea mai mare sarbatoare crestina a verii

Sfanta Maria 2015. Pe 15 august are loc principala sarbatoare a Sfintei Marii, celebrata de toti crestinii. Aceasta sarbatoare mai este cunoscuta si ca Adormirea Maicii Domnului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1932 seconds )