Libnet.ro
UNICEF

15:00

Sfanta Maria 2015. Pe 15 august se celebreaza cea mai mare sarbatoare crestina a verii

Adevărul Adevărul,
Sfanta Maria 2015. Pe 15 august se celebreaza cea mai mare sarbatoare crestina a verii

Sfanta Maria 2015. Pe 15 august are loc principala sarbatoare a Sfintei Marii, celebrata de toti crestinii. Aceasta sarbatoare mai este cunoscuta si ca Adormirea Maicii Domnului. continuă pe Adevărul

Cadouri distinse pentru barbati de Sfanta Maria

Barbatii care poarta numele de Marian, Marin, Marinica sau Marinel isi sarbatoresc onomasticele in zilele de 15 august si 9 septembrie, cu ocazia sarbatorilor crestinesti Adormirea Maicii Domnului Sfanta Maria Mare) si Nasterea Maicii Domnului Sfanta Maria Mica). Cu ce fel de daruri ii putem pe cinsti pe cei ce poarta numele Sfintei Maria, aflam din colectia de cadouri barbati Borealy din care este imposibil sa nu gasim cadoul potrivit pentru sarbatoritul din propriul anturaj.

Vanity Fair a decis! Ea este cea mai bine imbracata femeie din lume!

Surprinzator sau nu, cea mai bine imbracata femeie din lume, conform prestigioasei publicatii Vanity Fair, nu este vreo celebritate hollywoodiana, ci o sotie de politician! Iata despre cine este vorba! .

Desprinsa parca din trecut, Vela e cea mai nou bicleta electrica

Daca va incanta mersul pe bicicleta, dar v-ati saturat de pedalat, Vela s-ar putea sa fie mijlocul de transport perfect pentru voi. Numarul bicicletelor electrice disponibile pentru achizitie este in continua expansiune, iar trendul actual de design este menit sa ascunda foarte bine particularitatile electronice ale mijlocului de transport. Daca va uitati la Vela, de [] Desprinsa parca din trecut, Vela e cea mai nou bicleta electrica Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Afla daca Android-ul tau are cea mai periculoasa vulnerabilitate

La cateva saptamani dupa ce am aflat prima oara de Stagefright, exista in sfarsit o aplicatie de Android pe care o puteti folosi ca sa vedeti daca sunteti vulnerabili. Sistemul de operare Android nu este deloc perfect, iar fragmentarea sa impreuna cu modul defectuos prin care va sunt livrate actualizarile de securitate va pun datele [] Afla daca Android-ul tau are cea mai periculoasa vulnerabilitate Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

FOTO Cea mai batrana biserica baptista din vestul Romaniei are 131 de ani. Povestea celei mai vechi biserici neoprotestante din Timisoara

Cea mai batrana biserica neoprotestanta din vestul Romaniei se afla la Timisoara. Biserica Baptista Germana a luat fiinta in anul 1884.

Iulie, cea mai secetoasa luna din anul 1961 pana in prezent (VIDEO)

Luna iulie a fost cea mai secetoasa din anul 1961, pana in prezent, a confirmat directorul executiv ANM, iar precipitatiile intarzie sa apara in conditiile in care temperaturile in ultimele patru luni au.

Barcelona a cucerit Supercupa Europei, dupa ce a invins Sevilla. Cea mai spectaculoasa editie din istorie

FC Barcelona a invins Sevilla in finala Supercupei Europei, scor final 5-4, dupa reprizele suplimentare. Cea mai spectaculoasa editie din istoria competitiei, cu o revenire de scor record, a oferit fotbal total pe stadionul din Tbilisi, capitala Georgiei.

Pretul cuprului, in cea mai lunga perioada de declin din ultimii doi ani

Cotatia futures a cuprului - metal industrial cu o utilizare extrem de variata, de la constructia de locuinte la fabricarea aparaturii electrocasnice - inregistreaza, pe pietele externe, cea mai lunga perioada de declin din ultimii doi ani, pe fondul avansului stocurilor din domeniu. Dar, mai mult decat atat, fondurile speculative pariaza ca perioada cea mai grea pentru piata cuprului abia urmeaza sa vina.

Cat te costa cea mai scumpa parcare din Romania. E in Bucuresti si acum e si mai... scumpa

Cea mai scumpa parcare din Bucuresti, si din Romania, de pe strada Buzesti din Sectorul 1, este si mai scumpa, din aceasta vara. Astfel, soferii care aleg sa isi lase masina in aceasta parcare privata.

Google isi schimba numele in Alphabet, anuntand cea mai mare restructurare din istoria sa

Gigantul american Google a anuntat un rebranding surpriza, urmand sa-si schimbe puternic structura organizationala si sa devina un holding numit Alphabet in care Google va fi o filiala. Numele Alphabet va inlocui Google pe bursa, iar acest conglomerat de companii va fi condus de Larry Page si Sergey Brin. Cream o noua companie, numita Alphabet . ) Ce este Alphabet? O colectie de companii dintre care cea mai mare este, bineinteles, Google, spune Larry Page.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )