Libnet.ro
UNICEF

08:30

Modalitatea inedita prin care guvernul columbian foloseste drone pentru a lupta impotriva traficantilor de droguri

Adevărul Adevărul,
Modalitatea inedita prin care guvernul columbian foloseste drone pentru a lupta impotriva traficantilor de droguri

Columbia are, poate, cel mai dezvoltat sistem ilegal de crestere, export si distributie de substante interzise, iar guvernul lupta din rasputeri de mai bine de treizeci de ani cu acest fenomen. Chiar daca vremea lui Pablo Escobar a apus, celebrii narcotraficantes inca produc droguri pe banda rulanta. continuă pe Adevărul

DOCUMENT O noua lege a cercetarii - propusa de cercetatorii din Asociatia Ad Astra, ca raspuns la ordonanta prin care guvernul vrea centralizarea politica a banilor

Finantarea in cercetare urmeaza performanta, iar pentru asta trebuie evaluate urgent, de experti internationali, toate institutele de cercetare independente, din universitati si din Academie. Apelul este lansat de catre Asociatia Ad Astra, care reuneste cercetatori romani din tara si din strainatate. Ca raspuns la proiectul de Ordonanta prin care Guvernul Dancila a incercat sa schimbe regulile din cercetare prin centralizarea politica a banilor din domeniu, Asociatia a lansat astazi in dezbatere propria varianta de lege a cercetarii. Vezi in articol legea pe care o propun cercetatorii si analiza acestora asupra ordonantei puse in dezbatere de Guvern.

Klaus Iohannis nu convoaca CSAT pe tema rectificarii bugetare prin care s-au diminuat bugetele serviciilor secrete

Klaus Iohannis nu va convoca Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT) pentr a discuta pe marginea rectificarii bugetare facute de Guvern prin care se diminueaza bugetele SRI, STS, SPP si SIE. in schimb,.

A fost lansata petitia prin care se cere EXCLUDEREA PSD din Partidul Socialistilor Europeni: Pentru fiecare semnatura, Liviu Dragnea va primi...

Fostul membru al PSD, europarlamentarul Catalin Ivan, a lansat o petitie adresata presedintelui PES si liderului grupului socialist din Parlamentul European, prin care cere excluderea PSD din Partidul.

O noua lege a Cercetarii, propusa de Asociatia Ad Astra, ca raspuns la ordonanta prin care guvernul vrea centralizarea politica a banilor

Finantarea in cercetare ar trebui sa fie acordata in functie de performanta. Or, pentru ca asta sa se intample institutele de cercetare, cat si structurile responsabile cu cercetarea din cadrul universitatilor si Academiei ar trebui sa fie evaluate de experti internationali. Cel putin asa sustine Asociatia Ad Astra, care a venit cu o alternativa la proiectul de ordonanta lansat la inceputul lunii de Ministerul Cercetarii.

FSANP anunta ca a atacat n instanta ordinul prin care a fost mputernicit a treia oara seful ANP

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor FSANP) il acuza pe Tudorel Toader de o noua incercare de dezinformare si spune ca legea permite maximum doua imputerniciri pentru directorul ANP, iar ministrul a semnat ilegal inca una, pe care au atacat-o in instanta, relateaza Mediafax.

Lovitura pentru PSD! Planul prin care DRAGNEA se mentine la PUTERE a fost denuntat! Asta este marea TICALOSIE

Senatorul PNL Florin Citu critica dur programul de guvernare PSD-ALDE, despre care afirma ca se bazeaza doar pe imprumuturi si pe suprataxarea sectorului privat. in opinia liberalului, actuala putere ignora.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )