Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un model a fost condamnat la trei ani de inchisoare dupa ce a provocat un scandal urias intr-un avion: ce a facut

Adevărul Adevărul,
Un model a fost condamnat la trei ani de inchisoare dupa ce a provocat un scandal urias intr-un avion: ce a facut

O fosta concurenta la Miss World a provocat un scandal urias la bordul unui avion, motiv pentru care a fost condamnata la trei ani de inchisoare cu suspendare. continuă pe Adevărul

Prima reactie a lui Nicusor Constatinescu dupa ce a fost condamnat la 10 ani de inchisoare: Cand intri in randul tintelor trebuie sa mori in puscarie

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, a reactionat dur dupa ce a fost condamnat la 10 ani de inchisoare cu executare. Cand intri in randul tintelor trebuie sa mori in.

VIDEO Marele zid romanesc. Cum arata lucrarea de anvergura de pe Autostrada Lugoj - Deva, finalizata in trei ani

Dupa aproape trei ani de excavari si demolari, necesare construirii a doi kilometri din Autostrada Lugoj Deva, pe malul Muresului, doar o fantana a fost crutata din constructiile care ocupau in trecut Dealul Liliecilor. in spatele ei a fost ridicat zidul urias de peste un kilometru pe care se sprijina noua autostrada.

Fobia care l-a tinut pe Robbie Williams in casa timp de trei ani. Cum si-a depasit teama: Nu a fost un proces usor

Cantaretul englez Robbie Williams 45 de ani) a marturisit ca a petrecut trei ani in casa din cauza agorafobiei, care l-a impiedicat sa munceasca.

Turcia comemoreaza trei ani de la puciul esuat

Turcia comemoreaza dejucarea unei sangeroase tentative de lovitura de stat vizand sa-l rastoarne de la putere pe presedintele Recep Tayyip Erdogan, a carui riposta viguroasa continua, intr-un ritm sustinut, trei ani mai tarziu, relateaza AFP.

Nicusor Constantinescu, dupa pedeapsa de 10 ani de inchisoare: Bestiilor cu chip uman! Rugati-va sa fiti pedepsiti aici, pe Pamant

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Constanta Nicusor Constantinescu, condamnat recent la 10 ani de inchisoare, dupa ce ispasea o pedeapsa de sapte ani si patru luni, a lansat, pe pagina sa de Facebook, un atac dur la adresa magistratilor, numindu-i bestii cu chip uman.

VIDEO Bjuteria Tarii Zarandului a fost pusa sub lacat. Cum arata gara din Brad, la trei ani de la intrarea in santier

Reparatiile capitale la gara din Brad au inceput in 2016, insa nu au mai fost finalizate nici la aproape un an de la termenul prevazut in contract.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )