Libnet.ro
UNICEF

06:45

Modelele Dacia, in topul celor mai bine vandute masini din Rusia in 2013

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Modelele Dacia, in topul celor mai bine vandute masini din Rusia in 2013

Modelele Duster, Logan si Sandero s-au situat, anul trecut, in topul celor mai bine vandute masini in Rusia, conform datelor publicate miercuri de Association of European Businesses AEB), informeaza Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Duster, Logan si Sandero, in topul celor mai bine vandute masini in Rusia, in 2013

Modelele Duster, Logan si Sandero s-au situat, anul trecut, in topul celor mai bine vandute masini in Rusia, conform datelor publicate miercuri de Association of European Businesses AEB), transmite Reuters,.

Bill Gates, primul loc in topul celor mai admirati oameni din lume

Bill Gates, fondatorul companiei Microsoft, este cea mai admirata personalitate a lumii, conform unui studiu efectuat in 13 tari, de publicatia The Times. 000 de oameni din Marea Britanie, Germania, Franta, Rusia, India, SUA, Australia, Pakistan, Egipt, Nigeria, Brazilia, China si Indonezia, au fost rugati sa isi exprime opinia referitoare la celebritatile internationale pe care le admira.

Dacia Duster, vanzari mai mari cu 77% in Rusia

Duster s-a plasat anul trecut pe locul patru pe piata din Rusia, cu 83. 702 de vehicule comercializate, in crestere cu 77% fata de 2012, iar Logan si Sandero au ocupat pozitiile 13 si 14 in randul celor mai bine vandute 25 de modele, potrivit datelor.

Top 10 cele mai bine imbracate staruri la Golden Globes 2014!

Sosirea vedetelor pe covorul rosu la Golden Globes este un eveniment mai important uneori decat gala in sine. Starurile de la Hollywood nu au dezamagit nici de aceasta data si au punctat aparitii memorabile pe covorul rosu. Cate Blanchett, Amy Adams si Naomi Watts se regasesc in topul celor mai bine imbricate 10 vedete, conform Harpers Bazaar.

Romania ocupa locul 62 in topul celor mai libere economii din lume

Romania a facut, anul trecut, progrese pe planul libertatii economice, dar a coborat, totusi, trei locuri in clasamentul mondial al acestui indicator, publicat de Wall Street Journal. Tara noastra si-a.

Topul celor mai luxoase avutii ale bogatilor planetei: de la insule si proprietati, la yacht-uri de jumatate de MLD. $

Arogante in opinia unora, un bun necesar in opinia altora. Marii magnati ai lumii au cheltuit sume fabuloase pentru propriile placeri, iar in top se regasesc cu precadere antreprenori rusi sau arabi. ThinkAdvisor a alcatuit o lista a.

Ponta: OUG 103/2009 a lui Boc arata ca referendumul se organizeaza impreuna cu alegerile europarlamentare pentru ca e mai bine asa

Premierul Victor Ponta a precizat in deschiderea sedintei de Guvern de miercuri ca o Ordonanta de Urgenta a Guvernului Boc, data in 2009, arata ca e mai bine sa se organizeze referendumul impreuna cu alegerile europarlamentare. Seful Executivului a precizat ca va prezenta in conferinta de presa de dupa italnirea saptamanala a cabinetului argumentele folosite de fostul premier Emil Boc si de ministrul Justitiei de la acea vreme, Catalin Predoiu, in favoarea unei astfel de comasari.

Posturile de hacker etic sau chimist alimentar, printre cele mai bine platite slujbe ale viitorului

Hackerul etic, chimistul alimentar sau inginerul front-end. Acestea sunt cateva dintre cele mai bine platite slujbe ale viitorului. Iar pozitiile sunt strans legate de dezvoltarea tot mai accentuata a tehnologiei.

Prea optimist? Tusk vede Polonia in randul celor mai bogate 20 de tari ale lumii in 2022

Prim-ministrul polonez Donald Tusk a afirmat, intr-un ton foarte optimist, ca Polonia va adera la grupul celor mai bogate 20 de natiuni ale lumii pana in 2022, datorita investitiilor, posibile in urma atragerii de fonduri de la Uniunea Europeana UE).

Unde se castiga cel mai bine pe teritoriul Romaniei. Topul salariilor pe regiuni

Salariile vor creste in aproape toate judetele Romaniei in acest an, iar diferentele dintre judetele bogate si cele sarace vor fi tot mai mari. Salariul mediu la nivelul intregii tari va fi anul acesta de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )