Libnet.ro
UNICEF

16:45

Romania ocupa locul 62 in topul celor mai libere economii din lume

Antena3 Antena3,
Romania ocupa locul 62 in topul celor mai libere economii din lume

Romania a facut, anul trecut, progrese pe planul libertatii economice, dar a coborat, totusi, trei locuri in clasamentul mondial al acestui indicator, publicat de Wall Street Journal. Tara noastra si-a. continuă pe Antena3

Modelele Dacia, in topul celor mai bine vandute masini din Rusia in 2013

Modelele Duster, Logan si Sandero s-au situat, anul trecut, in topul celor mai bine vandute masini in Rusia, conform datelor publicate miercuri de Association of European Businesses AEB), informeaza Reuters.

Duster, Logan si Sandero, in topul celor mai bine vandute masini in Rusia, in 2013

Modelele Duster, Logan si Sandero s-au situat, anul trecut, in topul celor mai bine vandute masini in Rusia, conform datelor publicate miercuri de Association of European Businesses AEB), transmite Reuters,.

Bill Gates, primul loc in topul celor mai admirati oameni din lume

Bill Gates, fondatorul companiei Microsoft, este cea mai admirata personalitate a lumii, conform unui studiu efectuat in 13 tari, de publicatia The Times. 000 de oameni din Marea Britanie, Germania, Franta, Rusia, India, SUA, Australia, Pakistan, Egipt, Nigeria, Brazilia, China si Indonezia, au fost rugati sa isi exprime opinia referitoare la celebritatile internationale pe care le admira.

Topul celor mai luxoase avutii ale bogatilor planetei: de la insule si proprietati, la yacht-uri de jumatate de MLD. $

Arogante in opinia unora, un bun necesar in opinia altora. Marii magnati ai lumii au cheltuit sume fabuloase pentru propriile placeri, iar in top se regasesc cu precadere antreprenori rusi sau arabi. ThinkAdvisor a alcatuit o lista a.

Prea optimist? Tusk vede Polonia in randul celor mai bogate 20 de tari ale lumii in 2022

Prim-ministrul polonez Donald Tusk a afirmat, intr-un ton foarte optimist, ca Polonia va adera la grupul celor mai bogate 20 de natiuni ale lumii pana in 2022, datorita investitiilor, posibile in urma atragerii de fonduri de la Uniunea Europeana UE).

Romania joaca in liga marilor exportatori de cereale: cati bani au intrat in cont

Romania apare in topul celor mai mari exportatori de grau, porumb si orz alaturi de state precum SUA, Australia, Canada si Brazilia, comercializand in 2012 cereale cu o valoare de peste 1,5 mld. dolari, arata datele United Nations .

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )