Libnet.ro
UNICEF

19:45

Se modifica legea pensionarii anticipate? Ministrul Justitiei a facut anuntul momentului

Playtech Playtech,
Se modifica legea pensionarii anticipate? Ministrul Justitiei a facut anuntul momentului

Stelian Ion, Ministrul Justitiei, a transmis ca va propune abrogarea textului de lege vizand pensionarea anticipata a magistratilor, care a fost adoptat in anul 2018. El ar urma sa intre in vigoare de la data de 1 anuarie 2022. Se modifica legea pensionarii anticipate? in urma analizei pe care am facut-o cu privire la subiectul . continuă pe Playtech

Ministrul Justitiei, Stelian Ion: Desfiintarea Sectiei Speciale, o prioritate. Si-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea Si magistratii incalca legea. Nu inseamna ca nu vor raspunde

Ministrul Justitiei, Stelian Ion, a precizat marti seara pentru B1 TV, in emisiunea moderata de Tudor Musat, ca una dintre prioritatile mandatului sau este desfiintarea Sectiei Speciale. Ministrul Stelian Ion.

Ministrul Justitiei le cere procurorilor sa se inscrie la concursul pentru posturile de la Parchetul European condus de Kovesi: 100% nu sunt facute jocurile

Ministrul Justitiei a facut apel la procurori sa se inscrie la concursul de selectie a candidatilor pentru functia de procuror european delegat in Romania, care vor lucra cu Laura Codruta Kovesi in cadrul noului Parchet European, asigurand magistratii ca 100% nu sunt facute jocurile.

VIDEO Ministrul Justitiei, Stelian Ion, la HotNews.ro LIVE: CSM sa aiba un drept de veto fata de propunerile pentru sefia marilor parchete Despre pensiile magistratilor: Masurile brutale nu ajuta cu nimic

Ministrul Justitiei, Stelian Ion, a declarat la HotNews LIVE ca isi doreste ca CSM sa aiba drept de veto in procedura de numire a procurorilor sefi ai marilor parchete. Astfel, in cazul unui aviz negativ, ministrul Justitiei sa tina cont de acesta si sa reia selectia. Trebuie o procedura pentru un echilibru. Ma intereseaza ca CSM sa aiba un drept de veto fata de propunerile ministrului. ) Ministrul sa faca propunerea, CSM sa aiba un aviz obligatoriu de care ministrul sa tina cont, a spus el, precizand ca aceasta este o prioritate in modificarea legilor justitiei.

Ce se intampla de Boboteaza in Romania. Patriarhia Romana a facut anuntul surpriza

Evenimentele liturgice de la Catedrala Patriarhala, prilejuite de sarbatoarea Bobotezei Domnului din acest an, se vor desfasura in contextul restrictiilor impuse de respectarea regulilor sanitare, a anuntat Patriarhia Romana. Boboteaza in Romania, altfel decat o stim. Anuntul facut de Patriarhia Romana Boboteaza incheie ciclul celor 12 zile ale sarbatorilor de iarna, care se celebreaza pe .

S-a sinucis inainte de sarbatori. Familia vedetei a facut anuntul oficial

Una dintre cele mai cunoscute vedete s-a sinucis inainte de sarbatori, la doar cateva zile de la implinirea a 50 de ani. Familia a facut anuntul oficial. Vedeta care s-a sinucis inainte de sarbatori La doar cinci zile de la implinirea varstei de 50 de ani, o vedeta s-a sinucis chiar inainte de sarbatori. Este .

Ce se intampla cu vaccinarea in Germania, Belgia si Franta. Guvernul a facut anuntul acum

Incredibil ce se intampla cu vaccinarea in Germania, Belgia si Franta. Guri rau intentionate au vehiculat pe retelele de socializare ca in tarile amintite ar fi fost oprita vaccinarea, lucru complet neadevarat, dupa cum a anuntat Guvernul Romaniei acum. Vaccinarile ar fi fost oprite in Germania, Belgia si Franta. Anuntul Guvernului despre ce se intampla, .

Cand se vor redeschide scolile, de fapt. Florin Citu a facut anuntul chiar azi

Dupa luni intregi in care au invatat online, elevii din Romania se intreaba cand se vor redeschide scolile, de fapt. Florin Citu a facut anuntul mult asteptat de parinti chiar azi. Cand se redeschid scolile Daca initial se vorbea despre intoarcerea elevilor in salile de clasa pe 11 ianuarie, in urma unei analize epidemiologice, autoritatile .

Ministrul Justitiei: Sectia Speciala de anchetare a magistratilor ar putea fi desfiintata in martie

Stelian Ion a declarat ca este posibil ca in luna martie sa fie desfiintata Sectia pentru Investigarea Infractiunilor in Justitie. Ministrul Justitiei a adaugat ca CSM nu s-a intrunit in acest an, insa va solicita ca la urmatoarea sedinta a Consiliului Superior al Magistraturii sa fie pus pe ordinea de zi proiectul de lege privind desfiintarea SIIJ. Ministrul a mai vorbit si despre pensionarea magistratilor sau strategia anticoruptie.

Ce se intampla cu Oana Roman pe 14 ianuarie 2021. Vedeta a facut anuntul aseara

Anul 2021 se anunta promitator pentru Oana Roman. Desi acum pe jumatate, despartindu-se de sotul ei, Marius Elisei, in plan profesional, totul merge ca pe roate. Vedeta isi va indeplini unul dintre cele mai mari visuri. Fanii ii vor putea urmari din nou evolutia pe micile ecrane din 14 ianuarie. Oana Roman revine la TV.

Ministrul Justitiei, Stelian Ion, vrea sa propuna abrogarea legii care permite pensionarea anticipata a magistratilor

Ministrul Justitiei, Stelian Ion, arata ca va propune abrogarea textului de lege adoptat in 2018 care le-ar permite multor magistrati pensionarea anticipata de la data de 1 ianuarie 2022. Seful MJ spune ca nu este oportuna cresterea varstei de pensionare pentru judecatori sau procurori, dar nici iesirea lor din sistem. De aceea, Stelian Ion isi propune sa ii convinga pe magistrati sa ramana in activitate.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )