Libnet.ro
UNICEF

01:05

Modificari importante in grila Pro TV: ce productii au fost intrerupte. Gospodar fara pereche mutat in alta zi

Adevărul Adevărul,
Modificari importante in grila Pro TV: ce productii au fost intrerupte. Gospodar fara pereche mutat in alta zi

Incepand de saptamana viitoare, PRO TV va aduce schimbari in grila de programe, pe fondul situatiei generate la nivel national si international de pandemia de coronavirus. continuă pe Adevărul

Irina Rimes, in doliu. Mesajul transmis acum de vedeta PRO TV: Copil frumos

Irina Rimes este in doliu dupa ce un om drag i s-a stins astazi, in urma unei lupte grele. Mesajul transmis de vedeta PRO TV, pe Facebook. Irina Rimes, in doliu. Mesajul transmis de vedeta PRO TV A murit Andrei Nedelea. Unul dintre cei mai talentati actori romani, in varsta de doar 26 de ani, .

PRO TV, schimbari in grila de programe. Ce se intampla cu Vlad, Las Fierbinti si Ce Spun Romanii

Pro TV vine cu un anunt devastator pentru fanii unor seriale. Noi modificari in grila de programe! Ce se va intampla cu unele din cele mai urmarite productii ale romanilor si pana cand va dura acest lucru? Pro TV, schimbari in grila de programe Conform unui comunicat de presa trimis de Pro TV, trustul va .

Ce difuzeaza PRO TV, luni seara, in locul serialului Vlad. Noua grila de programe

Din motive de siguranta, conducerea PRO TV a decis sa opreasca filmarile pentru serialul VLAD, pentru o perioada. insa avem si o veste buna pentru fani. Puteti vedea pe platforma protvplus. ro, toate episoadele difuzate pana acum, gratuit, la orice ora. Ce se difuzeaza pe Pro Tv in locul serialului Vlad conform noii grile de programe .

Serialul Vlad de la PRO TV, suspendat. Ce face Olimpia Melinte in tot acest timp

Pro TV a sistat filmarile la serialul Vlad, din cauza pandemiei, iar actorii au fost nevoiti sa se retraga acasa, in izolare. Olimpia Melinte, interpreta Elizei Dragomir, a povestit, intr-un interviu, cum arata viata ei in izolare. Sta in casa si petrece timp cu Sasha Actrita profita din plin de timpul pe care-l are si .

Unul dintre colegii Andreei Esca de la PRO TV a murit. Mesaje tulburatoare si multa tristete

Andreea Esca poarta doliu. Cunoscuta prezenatoare de la Pro TV a postat de curand un mesaj emotionant, dupa ce a aflat ca unul dintre colegii sai s-a stins din viata. Ce a scris vedeta despre prietenia speciala pe care a impartasit-o cu acesta? Unul dintre colegii Andreei Esca de la Pro TV a murit Andreea .

Inna, un nou contract la PRO TV. Ce va trebui sa faca in fata intregii tari. Emisiunea incepe in curand

Bucurie mare pentru fanii Innei! Cunoscuta cantareata a pus mana pe un nou contract la Pro TV. Aceasta va face parte dintr-o emisiune. Cand incepe show-ul care o va avea in componenta si ce va trebui sa faca artista in fata tarii intregi? Inna, nou contract la Pro TV Inna si-a anuntat compania in noua .

De ce PRO TV nu a oprit Romanii au Talent. Antena 1 a suspendat majoritatea emisiunilor

Smiley a facut precizari in ceea ce priveste indragita emisiune de pe Pro TV, Romanii au talent, in contecxtul pandemiei declarate de OMS. Iata ce veste le-a dat prezentatorul fanilor. De ce PRO TV nu a oprit Romanii au Talent. Antena 1 a suspendat majoritatea emisiunilor Artistul i-a acordat un interviu lui Smiley, in timpul .

Cat munceste, de fapt, Andi Moisescu. Vedeta PRO TV a recunoscut prin ce situatie trece

Printre vedetele tv autohtone cu o imagine foarte buna se numara si Andi Moisescu, cunoscut pentru postura de jurat la Romanii au Talent, dar si pentru productia Apropo TV, amandoua difuzate la PRO TV. Cat munceste, de fapt, Andi Moisescu intr-un interviu recent Andi a vorbit despre ceea ce face dar si despre cat munceste .

Mihai Petre, in lacrimi! Cine a luat Golden Buzz la Romanii au Talent, pe Pro TV Editia de vineri, 20 martie

Cel mai iubit show de divertisment,Romanii au talent,a inceput de vineri, 8 februarie, de la 20:30, sezonul 10suprem, numai la PRO TV. Fiecare vineri seara va scoate la iveala momente nemaiintalnite, care vor tine telespectatorii cu sufletul la gura. Update: Zece ani, nascuta pe zece martie, sezonul zece. Crede in semne. Sara Maria Ardeleanu are .

Irina Rimes, reclamata de vecini. Ce facea juratul de la PRO TV in propriul apartament

Autoizolarea la domiciliu este una dintre metodele eficiente pentru raspandirea coronavirusului cu Covid-19, dar aceasta metoda poate uneori destul de greu de respectat. Nici vedetele nu fac rabat de la acest lucru, iar activitatile pe care le-au gasit pentru a combate plictiseala pot fi deranjante pentru ceilalti. Irina Rimes a primit reclamatie de la vecinii .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )