Libnet.ro
UNICEF

00:07

Modificarile la Codul penal, adoptate pe articole de Camera Deputatilor

Antena3 Antena3,
Modificarile la Codul penal, adoptate pe articole de Camera Deputatilor

Update:Florin Iordache, presedinte al comisiei speciale pentru legile justitiei, a declarat miercuri ca un simplu atac la CCR al modificarilor Codului Penal nu inseamna ca Opozitia are dreptate, in timp. continuă pe Antena3

Codul penal a fost adoptat de Camera Deputatilor

Update: Codul Penal a fost adoptat, miercuri, de Camera Deputatilor. Update:Plenul Camerei Deputatilor a votat miercuri pe articole modificarile la Codul penal. Update:Florin Iordache,.

Noul Cod penal, votat in Senat. PSD grabeste procedurile, astfel incat Codul sa ajunga la Camera Deputatilor chiar miercuri

Coalitia PSD-ALDE a reusit sa treaca prin Senat noul Cod penal. PSD ar vrea sa grabeasca procedurile, astfel incat Codul sa ajunga chiar miercuri la vot si in Camera Deputatilor, sustin surse B1.

Sedinta de urgenta la PSD pentru Codul penal

Dezbateri cu scandal in Camera Deputatilor, acolo unde urmeaza sa fie adoptat noul Cod Penal. PSD a convocat sedinta de urgenta, ca sa puna la punct strategia de vot. Opozitia a cerut retrimiterea.

Victor Ponta, despre modificarile la Codul Penal: in urma unui SANTAJ MAFIOT deja obisnuit pentru stilul Dragnea am fost impiedicat si eu si altii sa votam

Fostul premier Victor Ponta sustine ca a fost impiedicat sa participe la votul de miercuri din Camera deputatilor asupra modificarilor la Codul Penal pentru ca Liviu Dragnea a schimbat pe ultima suta de metri.

Modificarile la Codul penal vor fi dezbatute in plenul Camerei Deputatilor

Plenul Camerei Deputatilor urmeaza sa dezbata miercuri modificarile la Codul penal. Comisia parlamentara speciala pentru elaborarea legilor Justitiei a adoptat marti raportul privind modificarile la Codul.

Comisia Iordache, raport favorabil pe modificarile la Codul Penal: Proiectul, trimis la votul final dupa o sedinta-fulger

Comisia speciala pentru legile justitiei a adoptat, marti, modificarile la Codul Penal, intr-o sedinta-fulger care a fost convocata la doua ore dupa ce Senatul a adoptat legea, ca prima camera.

Un senator PSD a facut anuntul: Cand vor intra in vigoare modificarile la Codul Penal

Senatorul PSD Adrian Tutuianu estimeaza ca modificarile la Codul penal ar urma sa intre in vigoare abia spre sfarsitul acestui an, in contextuil in care opozitia a anuntat ca va sesiza Curte.

Modificarile la Codul penal au fost adoptate in Comisia Iordache

Modificarea Codului Penal a primit luni raport favorabil in Comisia parlamentara speciala pentru legile justitiei, condusa de deputatul PSD Florin Iordache, informeaza B1TV. Modificarile au primit 15.

Modificarile la Codul penal au fost adoptate in Comisia Iordache(VIDEO)

Modificarea Codului Penal a primit luni raport favorabil in Comisia parlamentara speciala pentru legile justitiei, condusa de deputatul PSD Florin Iordache, informeaza B1TV. Modificarile au primit 15.

Raluca Turcan, reactie FURIBUNDA dupa modificarile la Codul Penal: Comisia Iordache - turnesolul pentru ALBIREA DOSARULUI lui Dragnea

Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan critica extrem de dur modificarile la codurile penale adoptate luni de Comisia Iordache. Potrivit acesteia, Comisia Iordache ca s-a transformat in turnesolul pentru.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )