Libnet.ro
UNICEF

01:05

Modificarile Codurilor penale, pe intelesul tuturor. Grafice explicative

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Modificarile Codurilor penale, pe intelesul tuturor. Grafice explicative

Fostul premier Dacian Ciolos a publicat pe pagina sa de Facebook cateva grafice care explica, pe intelesul tuturor, de ce sunt nocive pentru societate modificarile pe repede inainte ale legilor justitiei. continuă pe Wall-Street Ro

Adevarul Live, ora 13.00. Modificarile la Codurile Penale, pe intelesul tuturor. in ce masura este afectata siguranta cetatenilor

Alexandru Georgescu, prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, si comisarul-sef Radu Gavris, seful Serviciului Omoruri al Politiei Capitalei, vor explica, la Adevarul Live, incepand cu ora 13. 00, despre modificarile propuse in Parlament la Codurilor Penale. Cat de mult afecteaza siguranta cetatenilor si in ce masura compromit anchetele in lucru?.

Adevarul Live. Modificarile la Codurile Penale, pe intelesul tuturor. in ce masura este afectata siguranta cetatenilor

Alexandru Georgescu, prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, si comisarul-sef Radu Gavris, seful Serviciului Omoruri al Politiei Capitalei, au explicat, la Adevarul Live, modificarile propuse in Parlament la Codurilor Penale. Cat de mult afecteaza siguranta cetatenilor si in ce masura compromit anchetele in lucru?.

CSM: Modificarile Codurilor Penale paralizeaza capacitatea de a apara ordinea de drept

Sectia pentru procurori a Consiliului Superiol al Magistraturii se alatura si sustine punctele de vedere exprimate recent de cele mai importante structuri de parchet din cadrul sistemului judiciar Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie.

Surse: Mai multi magistrati vor iesi astazi, la ora 17.00, in fata Palatului de Justitie din Capitala pentru a protesta fata de modificarile codurilor penale

Magistratii de la mai multe instante si parchete din tara urmeaza sa isi manifeste, luni, dezacordul fata de proiectele de modificare a legilor Justitiei si initiativele legislative pentru modificarea Codurilor penale iesind imbracati in robe in fata institutiilor.

APR a realizat o brosura online privind efectele modificarilor Codurilor Penale

Asociatia Procurorilor din Romania APR) a realizat o brosura cu exemple practice privind efectele pe care le vor afea modificarile Codurilor Penale propuse de PSD si ALDE, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

APR a realizat o brosura online privind efectele modificarilor Codurilor Penale

Asociatia Procurorilor din Romania APR) a realizat o brosura cu exemple practice privind efectele pe care le vor afea modificarile Codurilor Penale propuse de PSD si ALDE, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

Sectia pentru procurori a CSM: Modificarile aduse Codurilor penale vor paraliza capacitatea de a apara ordinea de drept, drepturile si libertatile cetatenilor

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii se alatura punctelor de vedere transmise de Parchetul General, DNA si DIICOT privind propunerile de modificare a Codurilor penale, apreciind ca modificarile vor paraliza capacitatea Ministerului Public de a apara ordinea de drept, precum si drepturile si libertatile cetatenilor.

Procuroarea lui Dragnea, despre cum o afecteaza modificarile la Codurile penale

Procuroarea DNA Alexandra Carmen Lancranjan , cea care se ocupa de dosarul Tel Drum, in care Liviu Dragnea este urmarit penal, revine cu un nou exemplu despre cum afecteaza modificarile Codului de procedura penala munca magistratilor.

Comisia Europeana urmareste indeaproape posibilele modificari ale legilor justitiei si ale codurilor penale

Comisia Europeana urmareste indeaproape procesul parlamentar din Romania si posibilele modificari ale legilor justitiei si ale codurilor penale, este raspunsul dat de forul european unei intrebari venite din partea TVR.

Presedintele CSM ii cere lui Florin Iordache sa consulte corpul magistratilor in cazul propunerilor legislative de modificare a codurilor penale

Presedintele CSM, judecatoarea Mariana Ghena, ii cere lui Florin Iordache consultarea corpului magistratilor in cazul propunerilor de modificare a codurilor penale, in vederea formularii unor amendamente si observatii tehnice. Exista posibilitatea ca in cursul zilei de azi sa se desfasoare manifestari ale magistratilor din anumite instante si parchete a caror amploare si durata, la acest moment, nu pot fi estimate, arata judecatoarea.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )