Libnet.ro
UNICEF

06:45

Surse: Mai multi magistrati vor iesi astazi, la ora 17.00, in fata Palatului de Justitie din Capitala pentru a protesta fata de modificarile codurilor penale

Adevărul Adevărul,
Surse: Mai multi magistrati vor iesi astazi, la ora 17.00, in fata Palatului de Justitie din Capitala pentru a protesta fata de modificarile codurilor penale

Magistratii de la mai multe instante si parchete din tara urmeaza sa isi manifeste, luni, dezacordul fata de proiectele de modificare a legilor Justitiei si initiativele legislative pentru modificarea Codurilor penale iesind imbracati in robe in fata institutiilor. continuă pe Adevărul

Premiera in Justitie: Protest tacut al magistratilor in mai multe orase din tara. Un protest va avea loc la ora 17.00 in fata Palatului de Justitie din Capitala

Zeci de magistrati au iesit in fata instantelor din mai multe orase din Romania in semn de protest fata de modificarea netransparenta a legilor Justitiei. Magistrati de la mai multe instante din Capitala, dar si judecatori veniti din tara vor iesi luni in fata Curtii de Apel Bucuresti, incepand cu ora 17.

MAREA ELIBERARE continua: Cate MII DE DETINUTI vor IESI din inchisori, iN BAZA LEGII promovate de Tudorel Toader

Marea eliberare a lui Tudorel Toader continua. inca 2. 297 de detinuti vor iesi din inchisoare dupa cei 833 care au fost deja pusi in libertatedupa intrarea in vigoare a legii.

Clujenii vor iesi in strada cu oale si polonice. Sa dam alarma duminica, tacerea noastra e puterea lor

Protestatarii vor iesi in strada cu oale, cratite, capace si polonice pentru a se asigura ca vor fi auziti. Peste 2. 000 de persoane au anuntat inca de azi ca vor fi prezente la mitingul de duminica, din centrul orasului.

Motivul surprinzator pentru care mai multi colindatori au fost arestati

Mai multi colindatori au fost arestati si masina le-a fost incendiata in India, dupa ce au fost acuzati ca au incercat sa converteasca un barbat la crestinism. Politia a declarat ca 32 de.

ANPC a verificat mai multi operatori economici din judetul Prahova si a dat amenzi de 25.000 lei

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului ANPC) a verificat mai multi operatori economici din judetul Prahova si a aplicat amenzi in valoare de 25. 000 lei, in urma unor controale efectuare in cadrul Comandamentului de Iarna, informeaza institutia, prin intermediul unui comunicat de presa.

SUA: Un vagon de tren a deraiat pe un pod, mai multi raniti

Un tren de pasageri a deraiat luni la nord de Olympia, capitala statului Washington, inregistrandu-se mai multi raniti, a anuntat seriful comitatului Pierce pe contul sau de Twitter, scrie AFP.

UPDATE SUA: Un vagon de tren a deraiat pe un pod, mai multi morti

Un tren de pasageri a deraiat luni la nord de Olympia, capitala statului Washington, inregistrandu-se mai multi morti, a anuntat seriful comitatului Pierce pe contul sau de Twitter, scrie AFP.

Si-a ingropat sotia in urma cu mai multi ani si se ducea zilnic cu flori la mormantul ei. Recent, a deschis televizorul si a impietrit. Ce a vazut barbatul

Un barbat care credea ca si-a ingropat sotia moarta intr-un accident auto a fost socat sa o vada pe femeie, doi ani mai tarziu, la o populara emisiune de televiziune. Abragh Mohamed a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2444 seconds )