Libnet.ro
UNICEF

16:00

Modificarile la Legea Educatiei, definitivate la finele anului

România Liberă România Liberă,
Modificarile la Legea Educatiei, definitivate la finele anului

Ministrul Educatiei, Sorin Campeanu, a anuntat ca varianta de proiect a Legii Educatiei este lansata in dezbatere publica, iar varianta finala ar putea fi votata in Parlament pana la sfarsitul anului. continuă pe România Liberă

Ministrul Educatiei: Proiectul de la care va pleca legea educatiei a fost lansat in dezbatere publica

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a anuntat luni ca a fost lansat in dezbatere publica proiectul premergator legii educatiei, informeaza Agerpres. Este de astazi luni - n. r. ) in dezbatere publica acel.

Legea educatiei va fi modificata. Care sunt schimbarile propuse

Legea educatiei va fi modificata din nou. Dezbaterile pe aceasta tema au in vedere initierea unui examen de admitere la liceele cu numar de candidati mai mare decat locurile oferite, trei probe in plus la evaluarea de la clasa a VIII-a si invatamant profesional redus de la 3 la 2 ani.

Elevii constanteni, ingrijorati de Legea educatiei

Asociatia Elevilor din Constanta se declara ingrijorata de anumite prevederi din proiectul noii legi a educatiei. Conform acestui proiect, pentru admiterea la liceu a elevilor care au absolvit invatamantul gimnazial, ar urma sa se introduca, pe langa actualul examen de Evaluare Nationala, un examen de admitere, organizat de fiecare unitate de invatamant in parte.

Comparatie intre Legea Educatiei Nationale si proiectul elaborat de actualul ministru (I)

Remarcam, inca odata, ca principala preocupare a ministrilor educatiei este sa faca o noua lege. Sa stearga cu buretele tot ce s-a facut pana la ei, si sa ia totul de la zero. in zona sistemelor sociale, cum este si sistemul educational, aceasta pozitie, doar pentru a-ti ramane numele in istoria invatamantului, este din start gresita.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )