Libnet.ro
UNICEF

12:00

5 moduri prin care iti poti face iubitul sa nu-si mai ia gandul de la tine. Numarul 4 e cel mai important!

Adevărul Adevărul,
5 moduri prin care iti poti face iubitul sa nu-si mai ia gandul de la tine. Numarul 4 e cel mai important!

Vrei sa faci in asa fel incat sa-l faci pe iubitul tau sa se reindragosteasca de tine in fiecare zi? Nu, nu trebuie sa-i atragi atentia cu orice pret prin intrebari fara oprire sau prin dialoguri irelevante. continuă pe Adevărul

Cum poti face GIF-uri direct pe iPhone cu optiunea din camera

GIF-urile sunt extrem de populare pe social media, dar e posibil sa nu stii ca le poti face si tu, doar cu ajutorul camerei iPhone-ului tau. Cei mai multi dintre noi folosim GIF-uri zilnic,.

Probele din casa lui Gheorghe Dinca prin care este acuzat complicele sau. Ce au facut procurorii 5 luni

Probele din casa lui Gheorghe Dinca prin care este acuzat complicele sau, Stefan Risipiceanu. Ce au facut procurorii 5 luni? Probele din casa lui Gheorghe Dinca prin care este acuzat complicele sau Stefan Risipiceanu sau Fane, cum este cunoscut de oamenii care locuiesc pe strada Craiovei din Caracal, a intrat in atentia procurorilor inca de .

CNI implementeaza Registrul electronic prin care se poate urmari traseul solicitarilor de finantare depuse

Compania Nationala de Investitii CNI), societate aflata sub autoritatea Ministerului Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei MLPDA), a anuntat ca incepand de miercuri va implementa Registrul electronic prin care se poate urmari traseul solicitarilor de finantare depuse in cadrul companiei.

VIDEO Colectia privata care iti arata istoria romanilor mai bine decat manualele scolare

Sighisoara a gazduit week-end-ul trecut o expozitie unica de harti transilvanene de acum peste 400 de ani, carti si imagini vechi, arme de colectie si monede care au circulat pe teritoriul tarilor romane, primele de acest fel, ca sa enumar doar cateva din exponate. Intrarea a fost libera, iar organizatorul vrea sa o duca si in alte orase ale tarii, pentru a putea fi vazuta de cat mai multi romani.

Abdominoplastia, interventia estetica prin care vei avea un abdomen plat

Denumita si interventia chirurgicala de modelare a abdomenului, abdominoplastia, este o procedura invaziva care are ca scop realizarea unui abdomen mai ferm, mai plat, prin indepartarea excesului de grasime si piele si.

De ce n-ar trebui sa te sperie proiectul lui Teodorovici prin care vrea inchisoare pentru datornici

A creat panica stirea potrivit careia proiectul lui Teodorovici, care prevede inchisoare pentru datornici, a trecut tacit de Senat. Realitatea e, insa, alta si n-ar trebui sa-ti faci griji.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )