Libnet.ro
UNICEF

17:00

Mogherini: UE va fi un actor solid pe arena internationala si dupa Brexit

România Liberă România Liberă,
Mogherini: UE va fi un actor solid pe arena internationala si dupa Brexit

Uniunea Europeana va continua sa fie un actor important pe arena internationala, in pofida faptului ca electoratul britanic s-a pronuntat prin referendum pentru iesirea din UE, a estimat vineri sefa diplomatiei europene, Federica Mogherini, transmite Reuters, preluata de Agerpres. continuă pe România Liberă

Constructorii auto cer tarife zero in comertul cu masini dintre Marea Britanie si UE dupa Brexit

Constructorii auto au cerut mentinerea comertului fara taxe intre Marea Britanie si UE dupa Brexit si avertizeaza ca vanzarile si productia vor scadea pe a doua cea mai mare piata auto europeana dupa Germania, scrie europe. autonews. com.

Parlamentul European discuta pe 28 iunie pasii de urmat dupa BREXIT

Martin Schulz a transmis, vineri, ca Parlamentul European va organiza marti, 28 iunie, o sesiune plenara extraordinara la care se va discuta despre pasii de urmat dupa ce britanicii au votat joi in favoarea iesirii din Uniunea Europeana.

Cameron VA DEMISIONA, dupa Brexit: Regatul Unit este PUTERNIC. Nu vor exista schimbari imediate. Va trebui sa existe un nou prim-ministru

84 de deputati care au sustinut iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana i-au transmis, joi, dupa inchiderea birourilor de vot, premierului britanic David Cameron ca indiferent de rezultat, el trebuie sa ramana in functie.

Vladimir Putin reactioneaza dupa Brexit: Nimeni nu vrea sa hraneasca economiile slabe

Presedintele rus Vladimir Putin a avut prima reactie dupa referendumul prin care britanicii si-au exprimat dorinta ca Regatul Unit sa paraseasca Uniunea Europeana, arata rt. com. Cred ca este de.

Kremlinul spera ca Rusia sa isi imbunatateasca relatia cu Marea Britanie dupa Brexit

Purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitry Peskov, a spus vineri ca spera intr-o imbunatatire a relatiilor dintre Rusia si Marea Britanie dupa votul pentru iesire din Uniunea Europeana, dar.

Robor creste puternic dupa Brexit. Cum vor fi afectate dobanzile creditelor

Rata medie a dobanzii pentru creditele contractate in lei ROBOR) a inregistrat cresteri semnificative, la doar cateva ore dupa ce rezultatele referendumului organizat in Marea Britanie au aratat ca englezii sunt pregatiti sa iasa din Uniunea.

Vladimir Putin, despre politica de sanctiuni a UE la adresa Federatiei Ruse dupa Brexit

Decizia Marii Britanii de a iesi din Uniunea Europeana UE) nu va influenta politica de sanctiuni a UE la adresa Federatiei Ruse, a estimat vineri presedintele rus Vladimir Putin, informeaza agentia de presa TASS, potrivit Agerpres.

Spania, propunere surprinzatoare dupa Brexit. Ibericii vor sa imparta cu Londra suveranitatea asupra Gibraltarului

In urma deciziei luata de cetatenii Marii Britanii de a iesi din Uniunea Europeana, Spania a propus ca Londra si Madridul sa imparta suveranitatea asupra Gibraltarului. in acest fel,.

Dupa BREXIT, se vorbeste deja de FREXIT! Marine le Pen: Fiecare stat UE trebuie sa poata sa se exprime intr-un referendum privind apartenenta la UE

Liderul Frontului National din Franta, Marine le Pen, a sustinut ca vrea ca in fiecare stat sa fie organizat un referendum precum cel din Marea Britanie privind apartenenta la Uniunea Europeana, informeaza.

Brexit. Uniunea Europeana in cifre, fara Marea Britanie

Cetatenii Marii Britanie au decis prin referendum ca tara sa iasa din Uniunea Europeana, iar in momentul in care si Parlamentul britanic va legifera acest lucru, UE va arata altfel in termeni de cifre.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )