Libnet.ro
UNICEF

01:05

Kremlinul spera ca Rusia sa isi imbunatateasca relatia cu Marea Britanie dupa Brexit

B1 B1,
Kremlinul spera ca Rusia sa isi imbunatateasca relatia cu Marea Britanie dupa Brexit

Purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitry Peskov, a spus vineri ca spera intr-o imbunatatire a relatiilor dintre Rusia si Marea Britanie dupa votul pentru iesire din Uniunea Europeana, dar. continuă pe B1

BNR spera ca Parlamentul sa ignore referendumul din Marea Britanie. Ce spune Adrian Vasilescu, consilierul Guvernatorului BNR

Marea Britanie vrea separarea de Uniunea Europeana. A fost o lupta dramatica ce s-a incheiat la vot cu un rezultat si mai dramatic. 17 milioane si jumatate de oameni au decis sa puna capat.

Analist economic cu afinitati culturale fata de Rusia, despre Brexit: Relatia unilaterala a Romaniei cu America devine periculoasa

Profesorul Nicolae Taran, un cunoscut analist economic din Timisoara a comentat pentru Adevarul rezultatul referendumului din Marea Britanie. Cu cateva articole ale sale preluate si de Vocea Rusiei, Taran sustine ca nu are decat afinitati culturale fata de Rusia. Analistul considera, insa, ca Brexistul va duce la o lume multipolara in care hegemonia americana se va sfarsi .

Obama: Relatia speciala dintre SUA si Marea Britanie va continua, in pofida Brexitului

Vicepresedintele american, Joe Biden, a asigurat vineri ca relatia speciala dintre Statele Unite si Marea Britanie nu se va schimba, desi britanicii au decis prin referendum desprinderea de Uniunea Europeana si Washingtonul nu si-a dorit acest rezultat, dar pe care il respecta, relateaza agentiile Reuters si EFE, preluate de Agerpres.

The Times: Imigranti ilegali au patruns in Marea Britanie cu pasapoarte romanesti false

Ioan Mircea Pascu: Romania a devenit o tinta pentru Marea Britanie *Scandalul pasapoartelor romanesti false - un razboi hibrid, apreciaza europarlamentarul Migranti ilegali din Rusia, Ucraina si alte state si-au cumparat dreptul sa traiasca in Marea Britanie folosind documente false, produse de o retea infractionala internationala, potrivit unei investigatii The Times. Conform publicatiei, banda incasa 1. 000 de lire de sterline pentru furnizarea unui pasaport romanesc, care ii permitea cumparatorului sa lucreze in orice stat membru UE.

BREXIT Jurnalist roman in Marea Britanie: A fost si tupeul tipic englezesc, de genul Noi putem!

Loredana Petrescu, jurnalist la Diaspora Romaneasca, a venit in vacanta in Romania in urma cu doua zile, atunci cand Marea Britanie se afla in Uniunea Europeana, si se va intoarce intr-o tara schimbata. Din acest motiv, Loredana si prietenul ei vor sa isi obtina pasapoartele, pentru a nu intampina vreo problema la intoarcere.

Grupul Educativa: Statutul europenilor care studiaza in UK nu se va schimba in urmatorii 2-3 ani/ Pe termen lung, lumea academica din Marea Britanie are incredere in influenta ei asupra politicilor economice si sociale

Statutul tinerilor europeni care studiaza si vor incepe sa studieze anul acesta in Marea Britanie nu ar trebui sa se schimbe in urmatorii 2-3 ani, perioada in care Marea Britanie va negocia cu Uniunea Europeana iesirea din grupul comunitar, considera Bogdan Kochesch, reprezentant al grupului Educativa, specializat in servicii educationale. Acesta mai arata ca, pe termen lung, lumea academica din Regat, care are in frunte principalele universitati din tara,are incredere in influenta ei asupra politicilor economice si sociale, astfel incat statutul studentilor din statele UE sa nu se schimbe substantial dupa Brexitul efectiv.

BREXIT. Ce se va intampla cu romii din Marea Britanie

Cei 8. 000 de romi din Romania care se afla in Marea Britanie vor fi primii afectati de rezultatul referendumului din Marea Britanie, a declarat vineri, pentru Agerpres, autointitulatul rege al romilor de pretutindeni, Dorin Cioaba.

LIVE TEXT. BREXIT. Ziua in care Marea Britanie a decis sa iasa din UE: Demisia lui Cameron, prabusirea burselor si panica. Ce vor face in continuare liderii politici

9% dintre cetateni britanici au votat pentru iesirea Marii Britanii din UE, in timp ce 48. 1% au optat pentru ramanerea in blocul comunitar, arata BBC, dupa incheierea numaratorii. Premierul Cameron va demisiona. Marea Britanie va incepe negocierile pentru iesirea din UE.

BREXIT. Miercuri se desfasoara la Bruxelles primul summit UE fara Marea Britanie

Liderii a 27 din cele 28 de state membre actuale ale Uniunii Europene exceptia este Marea Britanie) se vor reuni miercuri, la Bruxelles.

Constructorii auto cer tarife zero in comertul cu masini dintre Marea Britanie si UE dupa Brexit

Constructorii auto au cerut mentinerea comertului fara taxe intre Marea Britanie si UE dupa Brexit si avertizeaza ca vanzarile si productia vor scadea pe a doua cea mai mare piata auto europeana dupa Germania, scrie europe. autonews. com.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )