Libnet.ro
UNICEF

08:30

PNL cere anularea alegerilor pentru functia de primar in Costinesti, dupa ce buletinele de vot au fost tiparite gresit - in dreptul candidatului liberal apare sigla Pro Romania

Hotnews Hotnews,
 PNL cere anularea alegerilor pentru functia de primar in Costinesti, dupa ce buletinele de vot au fost tiparite gresit - in dreptul candidatului liberal apare sigla Pro Romania

Deputatul liberal Bogdan Hutuca, liderul filialei judetene Constanta a PNL, a declarat pentru Agerpres ca a formulat o intampinare la Biroul Electoral Central BEC) prin care cere anularea procesului electoral pentru functia de primar al comunei Costinesti si reluarea acestuia la o data ulterioara, in conditii echitabile pentru toti participantii. continuă pe Hotnews

Sondaj:Un roman din trei si-ar vota seful daca ar candida pentru functia de primar. Care sunt motivele

Peste 34% dintre angajatii romani care au raspuns unui sondaj efectuat de platforma de recrutare BestJobs, in contextul alegerilor locale care bat la usa, spun ca si-ar vota seful, daca acesta ar candida pentru functia de primar.

Alegeri Locale 2020. Cine sunt candidatii pentru functia de primar al Aradului

Aradenii au de ales pentru functia de primar al Municipiului Arad dintre 12 candidati. Printre cei care isi doresc scaunul de primar sunt persoane cu profesii diverse.

Cine sunt cei opt politicieni care candideaza pentru functia de primar la Resita

Duminica, 27 septembrie, au loc alegerile locale din Romania. La Resita, pentru functia de primar s-au inscris opt candidati.

Un roman din trei si-ar vota seful pentru functia de primar

Un roman din trei si-ar vota seful daca acesta ar candida la functia de primar, releva sondaj efectu.

Alegeri locale 2020. Candidatii care sunt in cursa pentru functia de primar in cele mai importante orase din Prahova

Opt candidati isi disputa fotoliul de primar al municipiului Ploiesti la alegerile locale din septembrie 2020. Pe lista se regasesc doi fosti primari ai Ploiestiului, dar nu si primarul in functie.

Alegeri locale 2020. Functia de primar al Buzaului, ravnita de noua candidati

Noua buzoieni s-au inscris in cursa electorala pentru functia de primar al municipiului Buzau, la alegerile locale de duminica. Acestia reprezinta tot atatea partide sau aliante politice, nefiind inregistrat niciun candidat independent.

Mesaj antisemit pe gardul casei unui candidat la functia de primar: Furman jidan-pocait

Corneliu Furman candideaza din partea Uniunii pentru Bucovina pentru functia de primar al comunei Dornesti, din judetul Suceava. in noaptea de 23 spre 24 septembrie, o persoana necunoscuta i-a desenat o svastica nazista pe gardul gospodariei familiei sale.

Alegeri locale 2020. Candidatii pentru functia de primar al Slatinei: trei femei si sase barbati asteapta votul slatinenilor

Oferta bogata de candidaturi la Primaria Slatina, unde trei femei si sase barbati se lupta sa conduca municipiul resedinta de judet in urmatorii patru ani.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2135 seconds )