Libnet.ro
UNICEF

05:45

Mohammad Murad: Daca nu deschid restaurantele pe 15 iunie, spunem adio turismului

Adevărul Adevărul,
Mohammad Murad: Daca nu deschid restaurantele pe 15 iunie, spunem adio turismului

Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc FPTR) solicita deschiderea restaurantelor pe data de 15 iunie. Patronatele ameninta ca vod da in judecata Guvernul daca cerere lor nu este satisfacuta. continuă pe Adevărul

Patronatele din turism ameninta Guvernul: ii vom da in judecata daca nu se deschid si restaurantele pe 15 iunie

Patronatele din turism au anuntat ca vor da Guvernul in judecata pentru subminarea economiei nationale, daca nu permit deschiderea restaurantelor din hoteluri la data de 15 iunie, a informat FPTR.

Patronatele din turism ameninta ca dau in judecata Guvernul pentru subminarea economiei nationale daca din 15 iunie nu se deschid restaurantele din hoteluri

Patronatele din turism vor da in judecata Guvernul pentru subminarea economiei nationale, daca restaurantele din hoteluri nu se deschid din 15 iunie, sustine Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc FPTR).

Starea de alerta. Restrictiile de care scapa romanii incepand cu data de 15 iunie

Starea de alerta se mentine si dupa 15 iunie, dar cu mai putine restrictii. Datorita faptului ca datele venite de la Grupul de Comunicare Strategica arata ca Romania se afla pe o panta descendenta in.

Fara lucrari pe Autostrada Soarelui, intre 15 iunie si 15 septembrie, promite ministrul Transporturilor

Pe Autostrada Soarelui nu va exista niciun blocaj cauzat de lucrari de intretinere, in intervalul 15 iunie - 15 septembrie, a anuntat ministrul Transporturilor, Lucian Bode, care considera anormal ca, in sezonul estival, compania de drumuri sa execute lucrari pe autostrada catre mare, scrie Agerpres.

Ce se va intampla din 15 iunie? Raed Arafat avertizeaza: Daca spunem ca totul se intoarce la normalitatea de dinaintea virusului, cred ca aici comitem greseala majora

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a vorbit luni seara despre masurile care ar urma sa fie implementate din 15 iunie in Romania, in contextul pandemiei de coronavirus. Raed.

Iohannis anunta prelungirea starii de alerta. Cand se deschid mall-urile si ce activitati economice sunt permise dupa 15 iunie

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat marti prelungirea starii de alerta si dupa data de 15 iunie, precizand care sunt activitatile economice care vor fi permise si dupa aceasta data.

CORONAVIRUS |Ministrul Finantelor, Florin Citu: Daca nu se intampla altceva pana atunci, cred ca 90%, se vor deschide mall-urile din 15 iunie (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, anunta ca exista sanse foarte mari ca mall-urile sa fie redeschise incepand din 15 iunie. Totul depinde insa, in continuare, de felul in care va evolua epidemia de.

MINISTRUL FINANTELOR: Cred ca 90% se vor deschide mall-urile din 15 iunie, daca nu se intampla altceva pana atunci

Ministrul Finantelor, Florin Citu, sustine ca din 15 iunie se vor putea deschide mall-urile, daca se confirma trendul descrescator al cazurilor de coronavirus, aceasta masura de relaxare fiind importanta pentru economie, potrivit Agerpres.

Florin Citu: Cred ca 90% mall-urile se vor redeschide de pe 15 iunie

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a spus ca sunt sanse foarte mari ca mall-uri sa se redeschida de pe data de 15 iunie, daca situatia generata de infectia cu coronavirus nu se va inrautati.

Citu: Sanse de 90% ca mall-urile sa se deschida la 15 iunie

Ministrul Finantelor, Florin Citu, sustine ca din 15 iunie se vor putea deschide mall-urile, daca se confirma trendul descrescator al cazurilor de coronavirus, aceasta masura de relaxare fiind importanta pentru economie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2367 seconds )