Libnet.ro
UNICEF

08:30

Mohammed a devenit cel mai popular nume de baiat in Anglia si Tara Galilor

B1 B1,
Mohammed a devenit cel mai popular nume de baiat in Anglia si Tara Galilor

Mohammed este cel mai popular nume de baiat in Anglia si Tara Galilor, dar nu apare in fruntea listei oficiale deoarece este scris si pronuntat in mai multe feluri. Anul trecut s-au nascut 7. continuă pe B1

Rihanna l-a facut celebru! Chipul unui tanar a devenit cel mai cunoscut meme dupa o intalnire cu vedeta din Barbados (FOTO)

Jonathan Galunas, un tanar de 18 ani care traieste in New York, a devenit vedeta peste noapte dupa ce a avut norocul sa o intalneasca, din intamplare, pe Rihanna, noteaza Daily.

FOTO. Cel mai mare zburator din lume a ajuns la Dino Parc Rasnov

Hatzegopteryx, cel mai mare animal zburator din lume, se afla, acum, la Dino Parc Rasnov. Giganticul zburator, descoperit chiar pe teritoriul Romaniei, a fost reconstituit de catre Dino Parc Rasnov pe baza descoperirilor realizate de profesorul Dan Grigorescu, de la Universitatea Bucuresti, cel care a gasit fosilele Hatzegopteryx-ului. Sosirea pterozaurului este insotita de o alta premiera: un cuib de 10 oua reale de dinozaur, descoperit la Tustea in Geoparcul dinozaurilor Tara Hategului! .

Secretarul general al NATO: Rusia este cel mai mare vecin si NU ii putem inchide usa! (VIDEO)

Rusia este cel mai mare vecin al NATO si NU ii putem inchide usa!. Este afirmatia socanta a secretarului general al NATO, Jens Stoltenberg. Acesta, impreuna cu ministrul german de.

Cel mai in varsta voluntar activ al Crucii Rosii in Romania. O femeie din Botosani inca munceste pentru semeni la 81 de ani

Maria Maxim are 81 de ani si este cel mai varstnic voluntar activ al Crucii Rosii Botosani. Fosta invatatoare este renumita in zona pentru actiunile sale umanitare. Octogenara ofera cadouri persoanelor cu handicap si miluieste saracii din pensia ei.

Cel mai lung pod din sticla, inchis la 13 zile de la inaugurare. Ce motiv au invocat oficialii (VIDEO)

La 13 zile de la inaugurare, cel mai mare si mai lung pod din lume construit in China a fost inchis. Oficialii au explicat ca podul a avut un numar limitat de vizitatori, aproximativ 8. 000 de oameni.

China a inchis cel mai lung pod de sticla din lume, la scurt timp dupa inaugurare. Ce au descoperit constructorii

Cel mai lung si mai inalt pod de sticla din lume, aflat la Zhangjiajie, in provincia Hunan din China, a fost inchis temporar, care urmare a afluxului foarte mare de turisti de dupa inaugurarea din.

VIDEO. Cel mai lung pod de sticla din lume, inchis temporar din cauza turistilor

Cel mai lung pod de sticla din lume, inchis temporar din cauza turistilor .

Probabil cel mai ofensator tricou conceput vreodata. Cum s-a afisat un barbat in public

O tanara a postat pe Twitter o imagine cu ceea ce ar putea fi numit cel mai ofensator tricou din lume. Mesajul printat pe obiectul vestimentar, mai exact initialele LGTB si o explicatie destul de.

Rolurile s-au inversat. Cand omul devine cel mai bun prieten al cainelui

Cainele este cel mai bun prieten al omului. Este un fapt cunoscut si care apare in aproape orice conversatie legata de simpaticele patrupede. Exista situatii insa cand rolurile se.

Ciolos despre Toba: Este cel mai bine si pentru dansul si pentru Guvern sa plece

Premierul Dacian Ciolos a afirmat, joi, ca ar fi cel mai bine ca ministrul de Interne, Petre Toba, sa isi dea demisia.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )