Libnet.ro
UNICEF

12:45

Moise Guran, la Adevarul Live, despre fake news: Fenomenul e grav pentru ca schimba perceptia oamenilor in legatura cu lumea in care traiesc VIDEO

Adevărul Adevărul,
Moise Guran, la Adevarul Live, despre fake news: Fenomenul e grav pentru ca schimba perceptia oamenilor in legatura cu lumea in care traiesc VIDEO

Moise Guran a fost prezent in studioul Adevarul Live, unde a discutat despre aplicatia Biziday, despre cum afecteaza raspandirea stirilor false perceptia romanilor despre lumea in care traiesc, dar si despre falia din societatea romaneasca. continuă pe Adevărul

Adevarul Live. Kelemen Hunor: in ce conditii mai sustine UDMR Guvernul PSD

Presedintele UDMR Kelemen Hunor vorbeste, la Adevarul Live, despre relatia cu PSD si modificarea legislatiei penale. OUG 13 a afectat si protocolul de colaborare cu PSD? Ce viitor mai are Guvernul Grindeanu? UDMR este la Putere sau in Opozitie? Va modifica Parlamentul Codul Penal in conditiile neincrederii din societate? Iata cateva intrebari la care va raspunde liderul maghiar.

Adevarul Live: Renumitul medic Pavel Chrila vorbeste despre post, alimente interzise in Biblie si legatura acestora cu aparitia cancerului

Prof. Doctor Pavel Chirila si Maica Serafima vorbesc, la Adevarul Live, despre post si importanta rugaciunii, alimente interzise in Biblie si legatura acestora cu aparitia cancerului.

Adevarul Live, ora 13.00. Raluca Turcan, despre lupta pentru putere in PNL

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, va vorbi, la Adevarul Live, de la ora 13. 00, despre lupta pentru sefia partidului. Va candida la Congres pentru functia de presedinte? A esuat fuziunea PNL-PDL? De ce nu creste PNL in sondaje pe fondul nemultumirii populatiei fata de guvernarea PSD? Cum se raporteaza PNL la USR? Dacian Ciolos mai e o varianta pentru liberali? Iata doar cateva intrebari la care va raspunde Raluca Turcan.

Adevarul Live, ora 12.00. Deputatul PSD, Petre Florin Manole. Mica remaniere a Guvernului Grindeanu va aduce linistea in strada?

Deputatul PSD Petre Florin Manole va vorbi, la Adevarul Live, de la ora 12. 00, despre schimbarile din Guvernul Grindeanu provocate de proteste. Remanierea va aduce si linistea in strada? Mai poate Guvernul PSD sa-si recapete credibilitatea dupa celebra OUG 13? Poate duce conflictul Dragnea-Ponta la ruperea partidului? Parteneriat civil sau familie traditionala? Iata cateva intrebari la care va raspunde Petre Florin Manole.

Adevarul Live, ora 15.00: Europa cu doua viteze - dezavantaj Romania?

La Adevarul Live de la ora 15. 00 va propunem o discutie despre unul dintre cele mai fierbinti subiecte ale actualitatii europene: posibila statuare a principiului Europa cu doua viteze.

Adevarul Live, ora 15.00: Alex Dima, Rares Nastase si Cosmin Savu, despre provocarile prin care au trecut in noul sezon Romania, te iubesc!

Interviu Alex Dima. Sezonul 18 al emisiunii Romania, te iubesc! debuteaza in curand la Pro TV, iar Alex Dima, Rares Nastase si Cosmin Savu, reporterii speciali, vin la Adevarul Live, de la ora 15. 00 pentru a povesti despre noile anchete, despre provocarile meseriei si puterea de a face schimbari.

Povestea primului spectacol multimedia romanesc pe muzica Depeche Mode, la Adevarul Live, de la ora 14.00

Circle of Love este un spectacol multimedia neconventional, in care cele mai cunoscutemelodii Depeche Mode, interpretate live de catre band-ul April, sunt folosite ca suport muzical pentru sfarsitul unei povesti dedragoste. Regizorul Florian Ghimpu si producatorul Petre Marinescu povestesc despre acest spectacol inedit la Adevarul Live, de la ora 14.

Adevarul Live, ora 14.00: Comediantul Andrei Ciobanu, despre ecranizarea volumului Suge-o, Ramona! si continuarea lui, Suge-o, Andrei!

Suge-o, Ramona!, bestseller-ul citit de peste un milion de oameni, cea mai comentata si cea mai furata carte, continua cu volumul doi. Andrei Ciobanu vine la Adevarul Live pentru a vorbi despre ecranizarea primului volum, dar si despre noutatile aduse de Suge-o, Andrei!.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )