Libnet.ro
UNICEF

13:15

Moise Guran a dezvaluit motivele pentru care renunta la Biziday si care ii sunt planurile: Regret ca a trebuit sa iau o astfel de decizie

Adevărul Adevărul,
Moise Guran a dezvaluit motivele pentru care renunta la Biziday si care ii sunt planurile: Regret ca a trebuit sa iau o astfel de decizie

Jurnalistul Moise Gurana dezvaluit motivele care au stat la baza deciziei de a renunta la a mai realiza emisiunea Biziday, precizand insa ca va continua colaborarea cu postul Digi 24 in calitate de invitat. continuă pe Adevărul

Moise Guran renunta la emisiunea Biziday difuzata de Digi 24

Moise Guran renunta la emisiunea Biziday pe care o realizeaza la televiziunea Digi 24, ultima editie urmand sa fie difuzata saptamana aceasta.

Moise Guran, adio emisiune la tv

Moise Guran renunta la emisiunea Biziday, pe care o realizeaza la Digi 24. Potrivit informatiilor Paginademedia. ro, ultima editie a emisiunii Biziday va fi difuzata la joi, 23 iunie, scrie paginademedia. ro. Din.

Radu Banciu: Moise Guran, adio TV, dupa conflictul cu Nicolicea, dar prins intr-un program de guvernare (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre plecarea lui Moise Guran de la carma emisiunii Biziday pe care o realiza la postul de televiziune Digi24, dupa ce a.

8 motive pentru care otetul din cidru de mere e cel mai bun remediu natural pentru diverse proleme

Otetul din cidru de mere a fost utilizat ca remediu si medicament pentru o varietate de afectiuni inca din cele mai vechi timpuri. Iar parintele medicinii, Hipocrate il folosea pentru tratarea unor afectiuni.

Cine este barbatul pentru care FBI ofera de 40 de ani o recompensa uriasa pentru prinderea lui

FBI ofera 50. 000 de dolari pentru orice informatie care va ajuta la prinderea unui criminal in serie care a ramas neidentificat din 1976, in ciuda eforturilor depuse de autoritati. Sambata se implinesc 40 de ani de la pr.

Faze Tari: Scene de sex la Big Brother, in direct. Sute de oameni au depus reclamatii la CNA-ul britanic; Motivul pentru care angajatii unui zoo au eliberat intentionat sute de paianjeni gigant; Moare daca nu se indoapa in fiecare zi cu pudra de talc

Au aruncat in aer o balena de 8 tone, cu. dinamita. Bucati de carne si grasime au acoperit orasul. Un eveniment care a avut loc in noiembrie 1970. A observat o forma ciudata in lac si a alertat politia. Descoperirea pe care au facut-o era asteptata de mai bine de 10 ani. Un barbat disparut in urma.

Motivul socant pentru care o femeie insarcinata a fost ucisa chiar de propria mama

O femeie din Pakistan a fost arestata dupa ce si-a omorat propria fiica, insarcinata. Femeia a recurs la acest gest pentru ca fata ei s-a casatorit impotriva dorintei familiei, potrivit.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )