Libnet.ro
UNICEF

12:45

8 motive pentru care otetul din cidru de mere e cel mai bun remediu natural pentru diverse proleme

Antena3 Antena3,
8 motive pentru care otetul din cidru de mere e cel mai bun remediu natural pentru diverse proleme

Otetul din cidru de mere a fost utilizat ca remediu si medicament pentru o varietate de afectiuni inca din cele mai vechi timpuri. Iar parintele medicinii, Hipocrate il folosea pentru tratarea unor afectiuni. continuă pe Antena3

Destin tragic pentru doi tineri din Bistrita Nasaud. Imaginile i-au tulburat si pe salvatorii sositi la locul accidentului

Destin tragic pentru doi tineri din Bistrita Nasaud. Masina in care se aflau a parasit carosabilul, s-a rasturnat intr-un sant, dupa care s-a izbit de un podet de beton. Salvatorii i-au gasit.

Comisia pentru afaceri europene din CD il audiaza maine pe ministrul Fondurilor Europene

Comisia pentru afaceri europene din Camera Deputatilor CD) il va audia maine pe Cristian Ghinea, ministrul Fondurilor Europene, potrivit unui comunicat al presedintelui Comisiei, Ana Birchall, trimis redactiei.

Cod GALBEN de ploi pentru 12 judete din vestul tarii

Meteorologii au emis, luni dimineata, o avertizare cod galben de instabilitate atmosferica accentuata, ploi insemnate cantitativ, disconfort termic, pentru 12 judete din vestul tarii. Avertizarea este valabila pana marti la ora 11.

A murit actorul Anton Yelchin, cunoscut pentru rolul sau din noul film Star Trek

Actorul american de origine rusa Anton Yelchin, cunoscut pentru rolul sau din noile filme Star Trek, a murit duminica dimineata, la varsta de 27 de ani, intr-un accident rutier, politistii investigand la acesta ora detaliile accidentului, informeaza Associated Press, citata de Mediafax.

Faze Tari: Scene de sex la Big Brother, in direct. Sute de oameni au depus reclamatii la CNA-ul britanic; Motivul pentru care angajatii unui zoo au eliberat intentionat sute de paianjeni gigant; Moare daca nu se indoapa in fiecare zi cu pudra de talc

Au aruncat in aer o balena de 8 tone, cu. dinamita. Bucati de carne si grasime au acoperit orasul. Un eveniment care a avut loc in noiembrie 1970. A observat o forma ciudata in lac si a alertat politia. Descoperirea pe care au facut-o era asteptata de mai bine de 10 ani. Un barbat disparut in urma.

Motivul socant pentru care o femeie insarcinata a fost ucisa chiar de propria mama

O femeie din Pakistan a fost arestata dupa ce si-a omorat propria fiica, insarcinata. Femeia a recurs la acest gest pentru ca fata ei s-a casatorit impotriva dorintei familiei, potrivit.

Cine este barbatul pentru care FBI ofera de 40 de ani o recompensa uriasa pentru prinderea lui

FBI ofera 50. 000 de dolari pentru orice informatie care va ajuta la prinderea unui criminal in serie care a ramas neidentificat din 1976, in ciuda eforturilor depuse de autoritati. Sambata se implinesc 40 de ani de la pr.

Cod galben de furtuni pentru 12 judete din vestul tarii pana marti la ora 11.00

Meteorologii au emis luni dimineata o avertizare Cod galben de instabilitate atmosferica accentuata, ploi insemnate cantitativ, disconfort termic penutr 12 judete din vestul tarii. In Banat, Crisana, Maramures, precum si in vestul Transilvaniei si al Olteniei, vor fi perioade cu instabilitate atmosferica accentuata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )