Libnet.ro
UNICEF

11:15

Moldova: Alegerile prezidentiale, fuziunea conspiratiilor si revolutia colorata

Hotnews Hotnews,
 Moldova: Alegerile prezidentiale, fuziunea conspiratiilor si revolutia colorata

Oricare vor fi rezultatele alegerilor prezidentiale din 1 noiembrie 2020, se poate afirma cu suficienta siguranta ca ele vor fi influentate de existenta anumitor mesaje legate de teorii conspirationiste si asa-zisele revolutii colorate, dar mai ales de fuziunea acestor doua fenomene. Mai mult, influenta acestora se va face resimtita si in turul doi, daca acesta va exista, in care vor trece doi din cei opt candidati. in orice caz, este inevitabila situatia in care cei sanse candidati restanti vor fi abordati pentru a suplimenta bazinele electorale ale primilor doi. Populismul transversal si lipsa completa a liniilor doctrinare de demarcare va usura migratia facila a voturilor in orice directie. continuă pe Hotnews

Precizari privind votul peste hotare la alegerile prezidentiale din R. Moldova

Duminica, urmeaza sa fie deschise toate cele 139 de sectii de votare organizate peste hotare pentru alegerile prezidentiale. in legatura cu situatia pandemica, unele sectii si-au schimbat adresele, iar alegatorii sunt indemnati sa consulte paginile web si de Facebook ale misiunilor diplomatice, dar si ale MAEIE si CEC, pentru a se informa in acest sens, transmite IPN.

Analiza candidatilor la alegerile prezidentiale din Republica Moldova

Alegerile prezidentiale din Republica Moldova vor avea loc duminica aceasta, 1 noiembrie. Iar pentru a intelege mai bine esenta acestor alegeri prezidentiale, trebuie sa trecem in revista profilul celor opt candidati la functia de sef al statului. in cursa prezidentiala avem 5 candidati de dreapta si 3 candidati de stanga.

Alegerile prezidentiale din R.Moldova, intre democratie si putinism. Igor Dodon versus Maia Sandu, la ruleta jocurilor geopolitice dintre est si vest

Alegerile prezidentiale care vor avea loc duminica in R. Moldova reprezinta un test pentru firava democratie a statului frate de peste Prut, intr-un context dificil marcat de pandemia de COVID-19 si de factorul geopolitic, prezent la toate alegerile desfasurate in Republica Moldova.

Cati americani au votat deja la alegerile prezidentiale din SUA

Un record a fost deja inregistratalegerileprezidentiale din SUA, programate pentru data de 3 noiembrie. Deja peste 80 de milioane de americani au votat anticipat la alegerile prezidentiale din SUA, co.

Peste 80 de milioane de americani au votat anticipat inainte de alegerile prezidentiale din 3 noiembrie

Peste 80 de milioane de americani au votat anticipat inainte de alegerile prezidentiale din 3 noiembrie, potrivit datelor publicate joi de U. Elections Project, de la Universitatea din Florida, prefigurandu-se cea mai mare prezenta la vot din ultimii peste 100 de ani, transmite Reuterts si News. ro.

AMERICA ALEGE: TRUMP VS BIDEN - B1 TV difuzeaza o ancheta spectaculoasa despre alegerile prezidentiale din SUA, din 2020, vineri, de la ora 22.00 (VIDEO)

PostulB1 TV difuzeaza inexclusivitate in Romania documentarulAMERICA ALEGE: TRUMP VS BIDEN, o ancheta spectaculoasa si ampla despre alegerile prezidentiale din Statele Unite, din.

Record mondial: Peste 220 milioane euro pariati pe alegerile prezidentiale SUA 2020 pe Betfair Exchange

Suma totala pariata intrece recordul de la alegerile prezidentiale din SUA din 2016, cand 219 milioa.

R. Moldova: Peste 3,2 milioane de cetateni, asteptati sa participe la alegerile prezidentiale de duminica Ce spune ultimul sondaj

Peste 3,2 milioane de cetateni cu drept de vot din Republica Moldova sunt asteptati sa participe, duminica, la alegerile pentru functia de presedinte al tarii, disputata de opt candidati, intre care si seful statului in functie, Igor Dodon, transmite Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )