Libnet.ro
UNICEF

15:45

Moment inedit la Antena 3! Mesaj din Biroul Presedintelui: Daca nu era Antena 3, in seara asta aveam in finala o alta blonda. De Plescoi!

Antena3 Antena3,
Moment inedit la Antena 3! Mesaj din Biroul Presedintelui: Daca nu era Antena 3, in seara asta aveam in finala o alta blonda. De Plescoi!

Moment inedit la Antena 3, in ziua in care romanii isi aleg presedintele tarii. Peste patru milioane de romani au votat pana la orele amiezii, iar procentele privind prezenta la vot continua sa. continuă pe Antena3

Mesaj din Biroul Presedintelui, despre castigatorul prezidentialelor din 2024: Va dau un indiciu. Amandoi se dau cu ruj si doar unu-i de la Cluj!

Moment inedit la Antena 3, in ziua in care romanii isi aleg presedintele tarii. Peste sase milioane de romani au votat pana la orele amiezii, iar procentele privind prezenta la vot continua sa.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Moment inedit intr-o sectie de votare din Londra. Nu s-a mai pomenit asa ceva vreodata! (VIDEO)

Moment de-a dreptul inedit intr-o sectie de votare din Londra. Este prima data cand se intampla asa ceva. Mai multi romani veniti sa voteze.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 |Moment inedit la vot, la Londra! Romanii au dansat HORA in jurul urnei (VIDEO)

Momente inedite in Diaspora, la sectiile de votare. La Spania, conationalii din Madrid au cantat la sectia de votare Vezi momentul artistic AICI), iar la Londra s-a jucat hora romaneasca in jurul urnei de.

VIDEO Moment inedit in Luton. Cum au ales membrii sectiei de votare sa-i cheme pe romani la vot

Membrii unei sectii de votare din Luton, Marea Britanie, s-au imbracat cu totii cu ii si au transmmis romanilor sa participe la vot.

Personajul misterios care a iesit din biroul Vioricai Dancila duminica seara FOTO

Viorica Dancila a avut parte de un musafir-surpriza duminica seara, cu putin timp inainte de afisarea rezultatelor alegerilor prezidentiale. Potrivit imaginilor obtinute de Antena.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,198 seconds )