Libnet.ro
UNICEF

13:15

Mesaj din Biroul Presedintelui, despre castigatorul prezidentialelor din 2024: Va dau un indiciu. Amandoi se dau cu ruj si doar unu-i de la Cluj!

Antena3 Antena3,
Mesaj din Biroul Presedintelui, despre castigatorul prezidentialelor din 2024: Va dau un indiciu. Amandoi se dau cu ruj si doar unu-i de la Cluj!

Moment inedit la Antena 3, in ziua in care romanii isi aleg presedintele tarii. Peste sase milioane de romani au votat pana la orele amiezii, iar procentele privind prezenta la vot continua sa. continuă pe Antena3

Moment inedit la Antena 3! Mesaj din Biroul Presedintelui: Daca nu era Antena 3, in seara asta aveam in finala o alta blonda. De Plescoi!

Moment inedit la Antena 3, in ziua in care romanii isi aleg presedintele tarii. Peste patru milioane de romani au votat pana la orele amiezii, iar procentele privind prezenta la vot continua sa.

Ce spun bucurestenii din Drumul Taberei despre serele exotice de 25 de milioane de lei pe care le pot vizita 3 zile pe saptamana si doar in grupuri

Parcul Drumul Taberei este fara indoiala unul dintre cele mai scumpe din Romania: 75 de milioane de lei a costat renovarea, iar la aceasta suma se mai adauga si cele 25 de milioane de lei pentru serele exotice. Am vrut sa vad ce parere au bucurestenii din Sectorul 6 despre serele cu plante tropicale si mai ales despre programul restrictiv de vizitare a acestora.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2492 seconds )