Libnet.ro
UNICEF

13:30

Moment de reculegere la meciurile din Liga 1 in memoria Regelui Mihai

Online Sport Online Sport,
Moment de reculegere la meciurile din Liga 1 in memoria Regelui Mihai

Liga Profesionista de Fotbal a anuntat ca la toate meciurile ramase de disputat in Liga 1 Betano pana la finalul anului va fi pastrat un moment de reculegere in memoria Regelui Mihai, decedat la varsta de 96 ani. continuă pe Online Sport

Clipe solemne in Parlament: Alesii au tinut un moment de reculegere in memoria Regelui Mihai(VIDEO)

Moment solemn in Parlament miercuri dimineata. Alesii au tinut un moment de reculegere in memoria Regelui Mihai. Ulterior, pe ecranul din sala de plen a fost difuzata inregistrarea.

Carte de condolente la Sala Unirii din Alba Iulia in memoria Regelui Mihai. Primarul Mircea Hava: Regele a plecat doar fizic dintre noi

O carte de condoleante a fost deschisa, joi, la Sala Unirii din Alba Iulia, in memoria Regelui Mihai. in aceasta pot scrie pana in data de 16 decembrie toti cei care vor sa-si ia ramas bun. Ulterior, cartea va fi inmanata Casei Regale in semn de omagiu.

Carte de condoleante in memoria Regelui Mihai I, deschisa la Constanta

Constantenii pot semna in cartea de condoleante deschisa in memoria Regelui Mihai I, incepand de joi, 7 decembrie, pana pe 16 decembrie. Cartea cu toate mesajele va fi transmisa Casei Regale.

Guvernul a decis: 14, 15 si 16 decembrie vor fi zile de doliu national in memoria regelui Mihai

Guvernul a adoptat, miercuri, o hotarare prin care 14, 15 si 16 decembrie sunt declarate zile de doliu national pe teritoriul Romaniei in memoria regelui Mihai, sef al statului roman.

Familia Regala se reuneste in Elvetia, unde vor fi oficiate slujbe religioase in memoria Regelui Mihai

Principesa Margareta, custodele Coroanei romane si noul sef al Familiei Regale a Romaniei, a ajuns marti, la Aubonne, in Elvetia, la resedinta privata a Regelui Mihai, unde in zilele urmatoare sunt asteptati si ceilalti membri ai Familiei Regale, pentru a participa la ceremoniile care vor fi organizate pentru comemorarea regelui. De asemenea, la ceremoniile din Romania este astepta si Irina Walker, fiica regelui aflata in Statele Unite, careia nu i s-a permis, in anul 2016, sa participe la funeraliile reginei Ana, anunta TVR. De asemenea, principelui Nicolae nu i se va interzice participarea la funeralii.

Familia Regala se reuneste in Elvetia, unde vor fi oficiate slujbe religioase in memoria Regelui Mihai

Sefa Casei Regale, Principesa Margareta, a ajuns marti, la Aubonne, in Elvetia, la resedinta privata a Majestatii Sale, unde in zilele urmatoare sunt asteptati si ceilalti membri ai Familiei Regale pentru a participa la ceremoniile care vor fi organizate pentru comemorarea Regelui Mihai. De asemenea, la ceremoniile din Romania este astepta si Irina Walker, fiica regelui aflata in Statele Unite, anunta TVR.

Filarmonica George Enescu va interpreta Recviemul, de Mozart, in memoria regelui Mihai I, pe 7 si 8 decembrie

Filarmonica Geroge Enescu va aduce un omagiu regelui Mihai I in cadrul concertelor din 7 si 8 decembrie si va interpreta Recviemul de Wolfgang Amadeus Mozart, care va constitui momentul funebru principal, inchinat trecerii la cele vesnice a regelui Mihai I.

Sedinta solemna, in memoria Regelui Mihai: Regina Margareta, Klaus Iohannis si Mihai Tudose, luni, in Parlament

Regele Mihai va fi omagiat luni, in cadrul unei sedinte solemne in Parlamentul Romaniei, informeaza B1 TV. Birourile Permanente Reunite ale celor doua camere ale Legislativului au decis mie.

Drapel coborat in berna in memoria Regelui Mihai

Consiliul Judetean a decis sa coboare in berna drapelul national de pe cladirea institutiei in semn de respect pentru Regele Mihai care a murit ieri la varsta de 96 de ani.

Drapel coborat in berna in memoria Regelui Mihai. Suveranul a vizitat de doua ori Brasovul dupa 1990

Consiliul Judetean a decis sa coboare in berna drapelul national de pe cladirea institutiei in semn de respect pentru Regele Mihai care a murit ieri la varsta de 96 de ani.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )