Libnet.ro
UNICEF

13:00

Momente de cosmar pentru o femeie din Lupeni: a fost batuta in strada si jefuita de trei tineri

Adevărul Adevărul,
Momente de cosmar pentru o femeie din Lupeni: a fost batuta in strada si jefuita de trei tineri

O femeie din Lupeni a trecut prin momente de cosmar, chiar in plina strada. A fost batuta si talharita de trei tineri. continuă pe Adevărul

Sfarsit tragic pentru o femeie din Techirghiol. A murit carbonizata, intr-un incendiu izbucnit la locuinta sa

O femeie a murit carbonizata intr-un incendiu izbucnit, vineri dupa-amiaza, la locuinta sa din Techirghiol, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Dobrogea, transmite Agerpres. Desi.

Veste buna pentru soferii din Bucuresti, la inceput de 2020. Proiectul a fost finalizat dupa 12 ani

2020 vine cu o veste uriasa pentru soferii din Bucuresti! Un proiect care parea ca nu va mai fi finalizat niciodata este aproape gata. Ce au asteptat cei din Capitala pret de 12 ani si care sunt pregatirile de pe ultima suta de metri? Veste buna pentru soferii din Capitala Unele dintre cele mai vechi .

Vesti proaste pentru soferi, din ianuarie. Amenzile rutiere cresc cu 50%. Cat este punctul de amenda

Punctul de amenda a crescut de la 1 ianurie 2020 din cauza conflictului politic dintre guvernul condus de Ludovic Orban si opozitia PSD din Parlament. Drept urmare, amenzile rutiere cresc cu 50%. Iata la cat a ajuns punctul de amenda. Amenzile rutiere cresc cu 50%. Cat este punctul de amenda Proiectul de lege pe care .

Sarbatori de COSMAR pentru Oana Lis! Marturii COPLESITOARE despre BATAIA sora cu moartea pe care a primit-o...(VIDEO)

Oana Lisa facut marturisiri cutremuratoaredespre perioadele de sarbatori petrecute incopilarie, relateaza Stirescu. CUTREMUR iN TELEVIZIUNE! Doamne, cum a fost gasita TEO TRANDAFIR!.

Nicusor Dan, dupa ce instanta a declarat ca autorizatia de construire data de Gabriela Firea pentru blocurile din Kiseleff este ilegala: Avem mai multe procese decat toti prefectii din Romania (VIDEO)

Asociatia Salvati Bucurestiul are mai multe procese decat toti prefectii din Romania in ceea ce priveste autorizatiile de construire, a afirmat deputatul independent Nicusor Dan, candidat la Primaria.

HOROSCOP. Magia Zilei cu Mihai Voropchievici. Cadouri de suflet pentru nativii din zodia Pesti

Pentru ca e o fire romantica incurabila, tot ceea ce isi doreste un Peste este, de fapt, iubirea vesnica, curata si artistica.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )