Libnet.ro
UNICEF

08:00

MOMENTE CUMPLITE pentru Nikki Lauda! MEDICII au facut ANUNTUL DEVASTATOR despre marele campion de Formula 1...

B1 B1,
MOMENTE CUMPLITE pentru Nikki Lauda! MEDICII au facut ANUNTUL DEVASTATOR despre marele campion de Formula 1...

Detalii de ultim moment despre starea de sanatate a fostului mare pilot austriac Niki Lauda. Triplul campion mondial de Formula 1 se simte mai bine dupa ce joi a suferit un transplant pulmonar, a anuntat spitalul. continuă pe B1

Din pacate este vorba de indragitul Nea Marin: Medicii au facut anuntul TRIST dupa ce acesta a scuipat SANGE...

Nea Marin a facut o dezvaluire socanta. Cand Bianca Dragusanu s-a speriat din cauza unor dureri in gat, Nea Marin nu s-a lasat impresionat de suferinta acesteia si, nervos, i-a marturisit faptul ca el a.

Medicii au facut anuntul trist: Din pacate este vorba de indragitul Catalin Botezatu...

Din cauza programului incarcat, indragitul Catalin Botezatu are probleme de sanatate, fiind recunoscator ca in fiecare dimineata se trezeste. De asemenea, designerul isi face griji in ceea ce.

Din pacate, medicii au facut anuntul trist: BOALA actorului Mihai Bendeac este INCURABILA...

Mihai Bendeac a dezvaluit ca se confrunta cu depresia, o boala care l-a impins la intrebari si raspunsuri. Actorul a explicat, in context, si de ce a renuntat la religia ortodoxa. NU sunt ateu! Din.

Medicii au facut anuntul trist: Din pacate este vorba de Andreea Marin...

Andreea Marin a ajuns din nou pe mana medicilor. Vedeta a tinut insa sa-si linisteasca fanii si le-a transmis, printr-un mesaj publicat pe Facebook, ca totul se va rezolva. Andreea Marin are insa.

DANI A MURIT Veste socanta in showbiz-ul romanesc. A facut anuntul cu lacrimi in ochi

Artistul Culita Sterp trece prin momente grele, dupa ce si-a pierdut prieten foarte apropiat, care s-a inecat in mare in urma cu cateva zile. Potrivit primelor informatii, Dani nu stia sa inoate si s-a a.

PSD-istii lui Dragnea pregatesc o noua OUG. Viorica Dancila a facut anuntul OFICIAL!

PSD-ul lui Liviu Dragnea anunta o noua OUG. Este vorba despre garantarea pachetelor de servicii turistice, astfel incat romanii sa nu mai piarda banii economisiti pentru concediu. Anuntul a fost facut de.

BOMBA ZILEI! A facut anuntul din PUSCARIE: Desi e CONDAMNAT pentru CORUPTIE, va CANDIDA la PREZIDENTIALE!

Bomba zilei vine din Brazilia. Fostul presedinte Luiz Inacio Lula da Silva, aflat din aprilie in inchisoare pentru coruptie, a fost desemnat oficial sambata candidat al Partidului Muncitorilor la alegerile.

Liviu Dragnea a facut ANUNTUL! Cine va fi CANDIDATUL coalitiei la presedintie: Am vorbit cu Tariceanu!

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a vorbit, duminica seara, despre eventualul prezidentiabil al partidului. Dragnea a declarat ca PSD are mai multe variante posibile pentru candidatura.

E terifiata... Bomba: Andreea Esca a facut anuntul care bulverseaza Romania...

Andreea Esca a trecut, la inceputul acestei veri, prin emotii foarte mari. Asta pentru ca fiica ei, Alexia a sustinut examenul de bacalaureat. Desi adolescenta a trecut cu bine de toate probleme, mama ei a povestit.

E OFICIAL! Din pacate, dupa RUSINEA CARIEREI, Serena Williams a facut ANUNTUL...

Dupa ce a suferit una dintre cele mai rusinoase infrangeri din cariera, Serena Williams s-a declarat forfait pentru urmatoarea competitie la care trebuia sa participe. Marea campioana americana s-a retras pe.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )