Libnet.ro
UNICEF

19:30

Momente de groaza pentru o romanca din Italia. Si-a privit copilul cum murea fara sa poata face nimic

Antena3 Antena3,
Momente de groaza pentru o romanca din Italia. Si-a privit copilul cum murea fara sa poata face nimic

O romanca stabilita de mai multi ani la Roma si-a privit baietelul de 11 ani cum murea, neputand sa faca nimic pentru el. Ioana C. , in varsta de 38 de ani, se afla in masina cu Antonio, copilul e. continuă pe Antena3

Solidaritate emotionanta a italienilor fata o mama romanca din Roma care si-a pierdut copilul

Solidaritate emotionanta a italienilor fata o mama romanca din Roma care si-a pierdut fiul de doar 11 ani, Antonio, decedat in urma unei crize respiratorii, in trafic. Autoritatile au deschis o ancheta pentru a elucida cauzele tragediei. Un grup de italieni a inceput o colecta pentru a ajuta financiar familia baiatului.

Agricool. Peste din Italia, pescuit chiar de romani dintr-un rau poluat si adus in mod fraudulos in tara

Vin Floriile in curand si romanul se va bate pe peste. Atentie, insa, ce fel de peste cumparati. Multa marfa care pare pescuita la noi vine, de fapt, din Italia. Pestele e in special din Italia,.

HOROSCOP. Magia Zilei. Bani si sanatate pentru nativii din zodia Berbec

Banii nu sunt niste lucruri extraordinare pentru nativii din Berbec, a spus Mihai Voropchievici la Magia Zilei. Berbecul nu e o persoana practica, desi e energic si are curaj, nu.

Surpriza de proportii pentru politistii din Mures. Ce au descoperit in masina unui barbat cand au deschis portbagajul (VIDEO)

Politistii din Mures au descoperit miercuri seara, trei persoane banuite de savarsirea infractiunilor de braconaj cinegetic si uz de arma fara drept, informeaza Zi de Zi. Autoritatile au descoperit un.

HOROSCOP. Magia Zilei, cu Mihai Voropchievici. Meseriile potrivite pentru cei din zodia Pesti

Nativii din zodia Pesti sunt potriviti pentru zona artistica, a spus Mihai Voropchievici la Magia Zilei. Meseriile lui pot fi legate de spatii inchise. Calugar, infirmier,.

HOROSCOP. Magia Zilei, cu Mihai Voropchievici. Profesiile potrivite pentru nativii din Varsator

Mihai Voropchievici a prezentat in rubrica Magia Zilei ce profesii li se potrivesc nativilor din Varsator. Varsatorii pot excela in orice meserie care presupune manuirea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )